Home Gaming Arma 3 is zes jaar oud en Bohemia viert het met gratis remix

Arma 3 is zes jaar oud en Bohemia viert het met gratis remix

by Jos Vis

Bohemia Interactive viert vandaag de zesde verjaardag van zijn PC-exclusieve militaire simulatie-sandbox-game, Arma 3. Arma 3 werd op 12 september zes jaar geleden gelanceerd en werd niet alleen de eerste game die werd uitgebracht in Early Access op Steam, maar was ook de eerste die uit het programma kwam.

Sindsdien is het enorm geëvolueerd, met gratis platformupdates die Arma 3 80+ nieuwe content, gameplay-functies en andere verbeteringen aan de game hebben geïntroduceerd. Bovendien heeft Bohemia Interactive 2 gratis en 10 premium downloadbare content (DLC) pakketten uitgebracht, terwijl de makers van Arma 3 community content meer dan 65.000 items op de Steam Workshop hebben gedeeld. Vanaf vandaag heeft het Arma 3-basisspel meer dan 5 miljoen keer verkocht, 89% van de Steam-gebruikersrecensies zijn positief en de gemiddelde speeltijd per gebruiker is ongeveer 150 uur.

De spelersbasis van de game is nog steeds zeer actief met meer dan 450.000 unieke gebruikers die de game in augustus van dit jaar lanceren.Nu Bohemia Interactive zijn focus verschuift van Arma 3 naar toekomstige projecten en technologie, is de studio nog steeds van plan om nieuwe content voor de game te publiceren in de vorm van Creator DLC. Dit is een nieuw label voor aanvullende premium-inhoud gemaakt door externe ontwikkelaars. Het stelt extern talent in staat om een ​​financiële beloning voor hun werk te verdienen, terwijl spelers nog jaren van nieuwe kwaliteitsinhoud kunnen genieten. Het eerste Creator DLC-project, Global Mobilization – Cold War Germany, werd uitgebracht in april en heeft tot nu toe meer dan 50.000 verkopen gerealiseerd. Bohemia Interactive heeft al overeenkomsten getekend met andere externe ontwikkelingsteams en is van plan om het komende jaar meer Creator DLC te verzenden. Meer informatie over het Creator DLC-initiatief en hoe u zich kunt aanmelden, is beschikbaar op https://arma3.com/dlc/creator.

Om de jubileummijlpaal van vandaag verder te herdenken, organiseert Bohemia Interactive dit hele weekend (12-16 september) een speciale jubileumuitverkoop op Steam en de Bohemia Store. Met kortingen variërend van 25% tot 66%, omvat de verkoop de eerder genoemde Global Mobilization Creator DLC, de Arma 3-basisspel zelf, de Arma 3 Apex-uitbreiding en alle Arma 3 DLC-pakketten behalve de onlangs vrijgegeven Contact spin-off uitbreiding. Spelers willen misschien ook de vers geïntroduceerde Apex-editie, Contact-editie of de complete DLC Essentials- en Ultimate Edition-bundels bekijken om dubbele kortingen te krijgen.

Ten slotte plaatste Bohemia Interactive vandaag, om voort te bouwen op de festiviteiten, ook een ‘muzikale verjaardagskaart’, bestaande uit een nieuwe remix van het themanummer ‘This Is War’ van Arma 3 en een speciale verjaardagsillustratie van de beroemde community artist Greenfist getiteld Arma 3 ‘Celebrate your six ”. Het muziekbestand en achtergronden gebaseerd op de kunst van Greenfist zijn beschikbaar als gratis downloads op http://www.arma3.com/news/happy-birthday-arma3.

Ga voor meer informatie over Arma 3 naar www.Arma3.com. Volg Arma 3 ook op Facebook, Twitter, YouTube en Steam om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d