Home Gaming Ark: Survival Ascended is weer vertraagd op Xbox Series X/S

Ark: Survival Ascended is weer vertraagd op Xbox Series X/S

by Mark van Truijen

Studio Wildcard’s Ark: Survival Ascended heeft te maken met nog een vertraging op de Xbox Series X/S. Oorspronkelijk bedoeld om te lanceren op 14 november, werd het uitgesteld vanwege het lopende certificeringsproces. Hoewel het later in de week zou lanceren, richt het zich nu op begin deze week.

De laatste vertraging is te wijten aan “onverwachte problemen” in het certificeringsproces, waarbij de ontwikkelaar samenwerkt met Microsoft om “de build zo snel mogelijk opnieuw in te dienen”. Het was van plan om een meer “precieze update” te delen tegen het einde van vorige week, die nog steeds in behandeling is. Desalniettemin werkt het “hard om het de deur uit te krijgen”.

Wat betreft de PS5-versie, verzekert Studio Wildcard dat het “direct itereert” met zijn partners en Sony, dus het ligt nog steeds op schema voor lancering eind november. Het zal een preciezer lanceervenster delen naarmate de ontwikkelaar “meer betekenisvolle vooruitgang” boekt.

Ark: Survival Ascended is nu beschikbaar voor PC via Steam Early Access. Het was gepland als een gratis upgrade naar Ark: Survival Evolved maar werd een standalone release. Ontwikkeld op Unreal Engine 5.2, biedt het prachtige visuals, vernieuwde fysica en verschillende kwaliteitsverbeteringen, hoewel de technische prestaties verbeterd moeten worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: