Home Gaming ARK komt naar de Xbox one en wel op 16 december

ARK komt naar de Xbox one en wel op 16 december

by Mark van Truijen

Je leest het goed, ARK gaat zijn weg naar de Xbox One maken op 16 december, en volgens Studio Wildcard zal de game rond de 35 euro kosten.

Studio co-founder en creative director Jess Rapczak laat weten dat de Xbox One versie die komt via het Xbox Game Preview program geen compromissen heeft gedaan vergeleken met de PC versie van de game. Alle content die je in de PC versie tegen kom zal aanwezig zijn. Xbox spelers krijgen ook een flinke hoeveelheid Founders Content, waaronder Skinn en meer.

“Gamers want new experiences on their consoles, and we feel that Ark, which is one of the few dinosaur games on the market, and one of the only, if not the only true multiplayer survival games on console, will bring that fresh gaming experience that helps define this generation,” liet hij weten aan IGN.

De updates op de Xbox zullen niet zo snel achter elkaar komen als op de PC, maar de studio gaat wel proberen de content gelijk te houden tussen beide apparaten.

Als de game volledig klaar is zal hij duurder zijn dan de 35 euro, een exacte prijs is nog niet gegeven. Ook de Playstation 4 komt aan de beurt, maar dat is pas komende zomer.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x