Home Gaming ArenaNet onthult nieuwe Legende Shiro Tagachi voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet onthult nieuwe Legende Shiro Tagachi voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

ArenaNet onthult vandaag Shiro Tagachi als de nieuwe legende voor de “revenant” professie die zijn opwachting maakt in Guild Wars 2: Heart of Thorns. De revenant is een van de legendes van het Guild Wars verhaal, waarmee spelers hun personages nieuwe vaardigheden en wapens uit de Tyrian geschiedenis kunnen aanmeten. Trouwe Guild Wars fans zullen Shiro Tagachi herkennen uit Guild Wars: Factions.

ArenaNet designer Roy Cronacher toont meer details omtrent het “dual-wielding” zwaard wapenset en de skills die je nodig hebt om de Shiro legend te worden, evenals een handige samenvatting van alle revenant legendes, in een nieuwe blog die op de officiële Guild Wars 2 website is gepost: https://www.guildwars2.com/en-gb/slashing-devastation-and-a-memorable-assassin/ . Shiro geeft the revenant meer mobiliteit met skills van een huurmoordenaar die dodelijke lichamelijke schade aanrichten. Een voorbeeld van zo’n skill is Rift Slash, waarmee spelers hun tegenstanders met dubbele zwaarden kunnen afranselen door het maken van een onstabiele rift, waarmee je vijanden van dichtbij schade toe kunt brengen. Precisieaanvallen zijn een andere skill waarmee spelers hun messen snel kunnen gooien om schade toe te brengen aan vijanden.

ArenaNet onthult de eerste in-game beelden van Shiro wanneer Cronacher samen met host Rubi Bayer voor Points of Interest a.s. vrijdag 17 juli wordt uitgezonden om 21:00 uur CET op het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal (http://www.twitch.tv/guildwars2).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: