Home Gaming Arena-shooter Impaler krijgt een crossover van Project Warlock

Arena-shooter Impaler krijgt een crossover van Project Warlock

by Jos Vis

De solo-ontwikkelaar van de aankomende arena-shooter Impaler en de maker van het veelgeprezen Project Warlock werken samen voor een explosief crossover-evenement!

Geliefd (en gevreesd) door spelers Demoness valt de kathedraal van Impaler binnen en het krachtige Harvester-geweer is er om te voorkomen dat ze het leven van spelers uitzuigt! Bij de release op 6 december zal Impaler in-game skins voor vijanden en wapens van Project Warlock bevatten. Deze unieke content is gedurende een beperkte tijd speelbaar, tot 5 januari 2023.

In Impaler kun je demonen neerschieten of spikes oproepen om ze te doden, barrières te bouwen en hoger gelegen gebieden te bereiken. De snelle gameplay is ontworpen voor snelle en intense playthroughs en de rogue-achtige elementen maken van elke run een unieke uitdaging.

De game draait op een op maat gemaakte game-engine en is in de loop van de afgelopen 4 jaar ontwikkeld door de solo-ontwikkelaar Apptivus als een weekend-passieproject. Dat is een manier om de laatste 212 zaterdagen en zondagen door te brengen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: