Home Gaming Archeologische vondst: Sphinx and the Cursed Mummy nu beschikbaar op Nintendo Switch!

Archeologische vondst: Sphinx and the Cursed Mummy nu beschikbaar op Nintendo Switch!

by Pim, Sel

Het gerucht gaat dat Egypte nog steeds vol ligt met oude mummiegraven en schatten. Dat is waar! Nog beter, je kunt het zelf ontdekken in de klassieker Sphinx and the Cursed Mummy! De game is nu digitaal en fysiek beschikbaar op Nintendo Switch voor € 29,99 (SRP). 

Sphinx and the Cursed Mummy is een origineel 3rd-person actie avontuur geïnspireerd door de mythologie van het oude Egypte. Reis over de wereld, via magische portals, om de kwaadaardige plannen van Set te dwarsbomen. De reis vereist Sphinx’s vaardigheden, behendigheid en speciale krachten. Hij zal ook moeten vertrouwen op zijn onwillige vriend, de Mummy, om te helpen wanneer hij onopvallend moet zijn. Door de gestolen magische kronen van Egypte te vinden, kan Sphinx Set stoppen en de wereld redden. 

  • Gebruik de Sphinx’s vaardigheid met wapens om dodelijke mythische monsters onder ogen te zien en transformeer naar een gevleugelde leeuw.
  • Neem de controle over Mummy wanneer kracht- en vechtvaardigheden niet benodigd zijn en gebruik zijn stealth vaardigheid om vijanden te vermijden.
  • Werk samen met honderden unieke en fantasierijke wezens, vijanden en bondgenoten.
  • Fantastische graphics brengen deze mythische wereld gebaseerd op Egyptische legendes tot leven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: