Home Gadgets AOC Gamescom en de toekomst

AOC Gamescom en de toekomst

by Mark van Truijen

Het duurde een maar we zijn ze niet vergeten, AOC. We kregen tijdens Gamescom een heerlijke presentatie over de monitoren van AOC/AGON.

Wat voorop staat is dat het merk erg hard aan de weg aan timmeren is, het maakt dan ook flinke stappen in de lijn met 144Hz refresh rate.
En het weet zich ook erg goed te onderscheiden in een Hard core gaming lijn en een mainstream lijn.

De verschillen kan je hier terug vinden in design, maar ook aan de binnenkant vindt je wat wijzigingen terug.

Zo zal de mainstream een strakke plastic stand hebben tegenover een metalen stand bij de hardcore lijn. De resolutie zet zich af tegen FULL HD en 4K. Zo is er voor een ieder wat wils, de mainstream zal eerder gaan voor de monitoren van AOC en de hardcore gamer en E-sporter zal kiezen voor de AGON lijn.

Wat ook opvalt is dat de schermen steeds groter worden, hadden vroeger nog een leuk schermpje, is tegenwoordig de nieuwe standaard 24 inch en deze gaat al heel rap richting de 27 inch.

Ook is er voor elke game wel een scherm te vinden, zo vind je schermen met een hoge refresh rate en lage response, wat weer ideaal is voor de FPS games, dit zet je tegenover een adventure game waar je weer meer detail wil en meer grafische kracht.

Er is zogezegd voor een ieder wat te vinden en nog mooier de schermen zijn ook gewoon betaalbaar. Wij hebben al diverse monitoren getest, onlangs nog één. Binnenkort lees je hier weer twee nieuwe recensies van de nieuwe lijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: