That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, Reviews

Ant-Man & The Wasp Recensie

Het was even stil na de veldslag van Infinity War, Marvel fans keken eigenlijk alweer ver vooruit en waren gespannen voor het volgende deel. Gelukkig zit er tussen deze twee delen nog wel even tijd en films. Zo kun je je deze tijd vermaken met Ant-Man & The Wasp. Waar velen dachten dat Paul Rudd ook zijn optreden zou maken in Infinity War weten we allemaal dat dat dus niet gebeurde, het antwoord op de vraag waarom dan niet wordt in deze film gelukkig wel beantwoord. En meer zeg ik daar niet over.

Laten we het hebben over de film, deel 1 kon ik me gelukkig nog wel voor de geest halen en was nou niet echt een film die je goed bijbleef. Voor mij was dat een film die ik moest zien om bij te blijven in het MCU, maar deel 2 is toch anders.

De film zit gevuld met een lekker lopend verhaal gekoppeld aan een lekkere hoeveelheid humor, zoals we gewend zijn bij Marvel. De interactie tussen Ant-Man en Wasp is top, wel miste ik sommige stukken uit de trailer, dit viel nu echt op omdat ik de trailer best vaak gezien heb.

De film zelf volgt eigenlijk twee verhaal lijnen, natuurlijk hebben we de rode draad van het MCU waarin je weet dat het Quantumrijk een nieuwe invloed gaat spelen met betrekking het gevecht met Thanos. En dan is er nog het verhaal van de film zelf, dit verhaal staat sterk en doet het eigenlijk precies goed, als het gaat om timing. In de trailers is niks los gelaten over het verhaal en ik ging hier dan ook blanco in wat een hoop scheelde. Tuurlijk zoals in de meeste films is het einde goed, het draait dan ook om de weg erheen, deze weg was top.

De gevechten tussen het superhelden duo en Ghost zijn een lust voor het oog. Het is genieten om te zien hoe het verkleinen, vergroten, etc in een gevecht wordt ingezet. Daarnaast is het Quantumrijk een lust voor het oog, de visuele effecten spatten van je scherm. De fanboy in mij was om.

Ant-Man en The Wasp is voor mij een volwaardige film, niet echt een opvolger maar echt een lekkere kijk film. Zou ik deze nog een keer bekijken? Jazeker.

Neem daarbij nog even de aftermovie clips, want het is Marvel, dus blijf zeker even zitten tot het einde van de credits.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE