Home GamingAndroid ANNO®: BUILD AN EMPIRE NU VERKRIJGBAAR VOOR ANDROID

ANNO®: BUILD AN EMPIRE NU VERKRIJGBAAR VOOR ANDROID

by Mark van Truijen

ANNO: Build an Empire is vanaf vandaag verkrijgbaar als download in de Google Play Store voor Android- apparaten. De game is ontwikkeld door Blue Byte®, in nauwe samenwerking met Mi’pu’mi Games, en biedt de spelers een volledige ANNO-ervaring waardoor ze indrukwekkende steden kunnen uitbouwen op hun mobiele apparaten.

Op iOS-apparaten is ANNO: Build an Empire reeds uitgegroeid tot een uitgestrekte metropolis met een populatie van meer dan 200 miljoen inwoners die ruim 19 miljoen woningen bouwde. Nu is het aan de Android-gebruikers om zich te bewijzen als creatieve stedenbouwers, avontuurlijke reizigers en geslepen kooplieden om zo nieuwe wereldrijken uit te bouwen.

ANNO: Build an Empire is voor mobiele apparaten volledig opnieuw ontwikkeld, wat intuitieve touchscreen gameplay mogelijk maakt. De game bevat 60 verschillende grondstoffen en een 150-tal gebouwen om jouw imperium uit te breiden. Vanwege tactische en economische redenen is de online interactie met andere spelers, mogelijk door in-game chat systemen, een absolute must. Alleen zo verkrijg je absolute wereldoverheersing.

ANNO: Build an Empire is momenteel al beschikbaar in de App Store en is nu te verkrijgen op Android-apparaten. Android 4.0 en een internetconnectie zijn hiervoor vereist.

Meer informatie over ANNO: Build an Empire is te vinden op www.anno-mobile.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x