Vandaag komt Anno 2205™: Tundra uit (de eerste grote DLC voor de city-building simulatie game) samen met een gratis update. Deze gratis update is beschikbaar voor alle Anno fans. Met Tundra beheren spelers nu een gloednieuwe sector. Langs de verwoeste Vanha Plains kunnen spelers nieuwe middelen en uitdagingen ontdekken, die hen verder helpen met de ontwikkeling van hun metropolis.

In dit nieuwe gebied, groter dan 300 vierkante kilometer, moeten spelers nieuwe strategiëen ontwikkelen om moerassen en ijzige omgevingen te trotseren. Verder zijn twee nieuwe bevolkingsgroepen beschikbaar: Tundra Scientists en Tundra Protectors, met elk specifieke behoeften waarin spelers moeten voorzien. Om dat te kunnen doen zijn nu ook vijf nieuwe productieketens en tien nieuwe goederen toegevoegd, waarbij spelers hun sterkste management skills moeten inzetten.

Door de sector quest te voltooien, en te leren van de fouten van onze voorouders, kan een extra type module worden vrijgespeeld. Deze module verbetert boerderijen en fabrieken in de Tundra sector, net als die van de omringende gebieden. Tijdens story- en side quests besturen spelers een futuristisch voertuig van het ene woestijngebied naar het volgende.

Een gratis update, ‘Corporation HQ’ genaamd, is ook vanaf vandaag beschikbaar voor alle Anno 2205 spelers. Deze uitbreiding scherpt het corporation voortgangsscherm aan zodat het een beter overzicht biedt van bereikte en resterende prestaties en verbeteringen. Dankzij deze update kunnen spelers nu goederen verkopen aan de hand van de behoeften van de NPC handelaren.

Tundra is beschikbaar voor de eigenaars van een Anno 2205 Season Pass en kan worden aangekocht door alle spelers.

Voor laatste updates over Anno 2205, ga naar http://annogame.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: