Home Gaming3DS Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo is nu verkrijgbaar!

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo is nu verkrijgbaar!

by Mark van Truijen

– Zet je zorgen aan de kant en vertrek naar een wereld vol fun en vriendschap in Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo voor de Nintendo 3DSsystemen. Deze nieuwe, verpakte versie van de game is vanaf vandaag verkrijgbaar in Europa. Hij bevat standaard de onlangs uitgebrachte Welcome amiibo-update die amiibo-functies toevoegt, een nieuwe camping, twee toegevoegde actiegames en een schat aan nieuwe voorwerpen waar spelers hun huizen mee kunnen inrichten.

De geliefde franchise Animal Crossing – met wereldwijd 27 miljoen verkochte games – nodigt spelers uit om te verhuizen naar een idyllisch dorpje waar ze zich uren kunnen vermaken met rustgevende activiteiten als vissen, insecten vangen en huizen inrichten. Ondertussen kunnen ze vriendschap sluiten met de vele vriendelijke dierlijke buren waar ze tussen wonen. Animal Crossing: New Leaf voor de Nintendo 3DS-systemen is het populairste deel in de serie, met wereldwijd ruim 10 miljoen verkochte exemplaren. In de game kan de speler de burgemeester worden van zijn of haar dorp en deelnemen aan creatieve projecten, zoals het Public Works Projects dat het leven van de dorpsbewoners moet verbeteren. Maar natuurlijk kan de speler ook volop genieten van de stress-vrije, ontspannende gameplay waar de serie om bekend staat.

In deze nieuwe verpakte versie van Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, kunnen spelers de hele reeks Animal Crossing-amiibo-figuurtjes en –amiibo-kaarten gebruiken1 . Dit is inclusief de 50 nieuwe Animal Crossing-amiibo-kaarten die verschenen op 11 november – één van deze kaarten wordt al bij de game geleverd2 . Alle informatie over wat bepaalde amiibokaarten en figuurtjes in de game doen, is te vinden in de amiibo-sectie van de Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo-website. Meer details verschijnen ook in de Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo overzichtstrailer die vandaag in première gaat.

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo biedt de meest gevarieerde Animal Crossingervaring tot nu toe, met geheel nieuwe activiteiten, games en voorwerpen, inclusief:

  • Wisp’s Wishes: Wanneer spelers de magische lamp in de game hebben gevonden, kunnen ze hun amiibo gebruiken. De lamp kan eens per dag gebruikt worden om de geestachtige Wisp op te roepen. Als spelers vervolgens een amiibo-kaart of –figuurtje uit de Animal Crossing-reeks gebruiken, krijgen spelers de keuze om dat personage uit te nodigen op de camping of om een nieuw voorwerp te ontvangen, afhankelijk van de gebruikte amiibo.
  • Camping: Dit nieuwe gebied biedt nieuwe interacties met speciale dorpsbewoners en nieuwe winkelmogelijkheden. Ook treffen spelers hier Harvey, een hilarisch nieuw personage dat helpt bij alle campingbenodigdheden. In dit ontspannende gebied kunnen spelers een personage ontmoeten dat via Wisp is opgeroepen. Dit personage verschijnt in zijn of haar eigen, aangepaste camper en verkoopt unieke voorwerpen en meubels. Ook zonder amiibo verschijnt hier elke dag een dierlijke vriend in zijn of haar eigen camping.
  • Coole amiibo-samenwerkingen!: Er verschijnt vandaag ook een Sanrio Collaboration pack met amiibo-kaarten, zodat spelers hun dierlijke vriendjes kunnen aankleden met Sanrio-kleding en –accessoires. Spelers met bepaalde amiibo van Splatoon of The Legend of Zelda kunnen ook personages uit deze series uitnodigen op het kampeerterrein – sommige kunnen zelfs naar je dorp verhuizen!
  • Meer om te spelen!: Door een Wii U-voorwerp of New Nintendo 3DS XL / New Nintendo 3DS-voorwerp te bemachtigen, kunnen spelers twee nieuwe games krijgen om in hun huis te spelen. Het Wii U-systeem geeft toegang tot de Desert Island Escape-game, terwijl Animal Crossing Puzzle League beschikbaar komt via het New Nintendo 3DS XL- / New Nintendo 3DS-voorwerp. Spelers kunnen de Wii U- en New Nintendo 3DSvoorwerpen krijgen via de gelukskoekjes die worden verkocht in Nooklings winkel. Een snellere en makkelijkere manier is door één van de 16 Animal Crossing amiibo-figuurtjes te gebruiken en de voorwerpen in de camping te kopen.
  • MEOW Coupons: Spelers kunnen de nieuwe MEOW (Mutual Exchange of Wealth) coupons verdienen door eenvoudige klusjes in het dorp te voltooien. Vervolgens kunnen spelers hun MEOW coupons in de camping besteden aan unieke in-game voorwerpen.
  • Happy Home, Happy Transfer: Spelers met opgeslagen gegevens van Animal Crossing: Happy Home Designer op hun Nintendo 3DS-systeem, kunnen deze gebruiken om reusachtige meubels te kopen in Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo. Deze meubels zijn werkelijk gigantisch en maken grote indruk in elk huis!

Met nieuw voorwerpen, locaties en mogelijkheden, is dit voor nieuwkomers de perfecte kans om te beginnen aan een heerlijk ontspannend leventje. De nieuwe verpakte versie van Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo is nu verkrijgbaar in Europese winkels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: