Home Gaming3DS Animal Crossing New Leaf update NU AL beschikbaar

Animal Crossing New Leaf update NU AL beschikbaar

by Sven

Zoals ik gisteren al in mijn artikel beschreef gaat de nieuwe update van Animal Crossing New Leaf inderdaad over het gebruik van Amiibo’s. Het beste is: de update is vanaf NU al beschikbaar in de E-shop!!

3097379-animalcrossingamiibo

Wisp is de weg om de Amiibo’s tot leven te laten komen in Animal Crossing

Wat er te zien is in de 16 minuten durende video van Nintendo Direct is er te zien dat er inderdaad 50 nieuwe Amiibo kaarten te verkrijgen zijn.
Deze kaarten kan je gebruiken met de magische lamp Wisp (ja, DE Wisp uit Animal Crossing City Folks). Wanneer je een Amiibo kaart gebruikt neemt Wisp de ziel over van deze Amiibo en komt deze ook later in je dorp terecht.

Wat er ook nieuw is in de update, is een nieuw kampeergebied. In dit gebied zijn er verschillende campers waar zowel speciale vrienden als de Amiibo bewoners kunnen wonen. Deze Amiibo’s komen ook met nieuwe spulletjes in hun camper. Deze zijn ook allemaal te verkrijgen.
De speciale vrienden die je kan uitnodigen zijn de fysieke Amiibo’s van Animal Crossing. TIP deze fysieke Amiibo’s zijn nu nog voor een goede prijs te krijgen!

Er zijn ook wat nieuwe spellen te spelen in de update. Deze vereisen geen Amiibo.
Een van deze spellen is Desert Island Escape. Hierbij spoel je met 3 onbekende aan op een onbewoond eiland en krijg je 7 dagen om een vlot te bouwen en te ontsnappen. Het spel doet mij heel erg denken aan Kolonisten van Catan gecombineerd met het oude DS (en WII) spel: Lost in Blue. Je moet materialen verzamelen waarmee je tools kan bouwen om zo uiteindelijk je vlot te kunnen maken. Of dat op tijd lukt, hangt af van de keuzes die je maakt in het spel.

Er is ook een nieuw spel Puzzle Leage. Dit is de Animal Crossing versie van Candy Crush. Echter is dit spel alleen te spelen op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.

Harvey met K.K. Slider tijdens Nintendo Direct

Harvey met K.K. Slider tijdens Nintendo Direct

Zoals ik gisteren al voorspelde, zijn de Splatoon Amiibo’s ook compatibel met Animal Crossing. Je kan hiermee gave spullen krijgen en zelfs een Inktlin in je dorp laten komen wonen!

En wat ik niet had verwacht, de Legend of Zelda Amiibo’s zijn ook compatibel met Animal Crossing. Ook de nieuwe Amiibo’s van The Legend of Zelda die in december uitkomen zijn compatibel. Het kostuum van Breath of the Wild is ook vrij te spelen!

Er zijn ook MEOW coupons in de update. Deze krijg je van de CAT Machine wanneer je bepaalde dagelijkse taken doet in het spel. Met deze coupons kan je dingen kopen van Harvey op het kampeergebied.

Er komt ook een secret store house. Dit is eigenlijk een soort van extra opslag. Met deze functie kan je ook een nieuwe manier van het inrichten van je huis vrijspelen. Hiermee kan je je eigen plek op de zelfde manier als in Happy Home Designer inrichten. Verder, als er save data van dat spel op je 3DS aanwezig is, kan je extra grote artikelen kopen uit de shop!

En heb je als lid van club Tortimer wel eens last gehad van irritante mensen die maar bleven praten? Goed nieuws! Vanaf nu kan je ook de chat uitzetten!

En wanneer je jouw dorp zat bent kan je opnieuw beginnen en de waarde van je oude dorp meenemen in je nieuwe dorp. Zo heb je een mooi zakcentje om je nieuwe dorp te beginnen.

Hoewel ik een deel van de informatie van de update al zag aankomen ben ik erg verrast. Ik kijk er naar uit om weer Animal Crossing te spelen. Er zijn genoeg nieuwe dingen die er voor zorgen dat het spel weer als fris en nieuw aanvoelt.

Voor meer informatie en de uitzending van Nintendo Direct ga dan naar www.nintendo.com/nintendo-direct of naar animal-crossing.com/newleaf .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: