Na het succes van OLYMPUS HAS FALLEN in 2013 en LONDON HAS FALLEN in 2016, gaat ook het nieuwe deel ANGEL HAS FALLEN door het dak! Ondanks de hoge temperaturen gaan liefhebbers van het genre massaal naar de bioscoop, wat resulteert in het hoogste bezoekersaantal en de hoogste box office in de eerste week ten opzichte van de eerdere delen.

De film trok in de eerste speelweek maar liefst 83.000 bezoekers en behaalde een box office van €734.000, waar Olympus Has Fallen 61.000 bezoekers verwelkomde met een omzet van €473.000 en London Has Fallen het eerste deel al overtrof met 80.500 bezoekers en €658.000 box office. In Amerika wist Angel Has Fallen zelfs films als Hobbs & Shaw en Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood te verslaan, met als gevolg een nummer 1 positie in de Amerikaanse box office lijst. 

De film

In ANGEL HAS FALLEN verandert Mike Banning (Gerard Butler) van held in een voortvluchtige crimineel wanneer hij de enige overlevende is van een aanslag op de president (Morgan Freeman). Vanaf dat moment zet Banning alles op alles op zijn naam te zuiveren en de echte verdachten te vinden. Wie zit er achter deze zorgvuldig geplande drone aanslag? Naast Gerard Butler en Morgan Freeman zijn er rollen weggelegd voor veteraan Nick Nolte, Jada Pinkett-Smith en Danny Huston. 

Angel Has Fallen is nu overal in de bioscoop te zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: