Home Gaming Ancestors: The Humankind Odyssey lanceert 27 Augustus op PC

Ancestors: The Humankind Odyssey lanceert 27 Augustus op PC

by Jos Vis

Private Division en Panache Digital Games hebben vandaag aangekondigd dat Ancestors: The Humankind Odyssey op 27 augustus 2019 op PC uitkomt via de Epic Games Store en in december 2019 digitaal voor PlayStation 4 en de diverse Xbox One-apparaten, waaronder Xbox One. Ancestors: The Humankind Odyssey is het debuut van Panache Digital Games, de onafhankelijke developmentstudio die in 2014 mede opgericht werd door Patrice Désilets, de originele creative director van de Assassin’s Creed-franchise. In Ancestors: The Humankind Odyssey worden spelers uitgedaagd om te overleven en zich aan te passen aan het barre maar prachtige landschap van Afrika in een periode van tien miljoen jaar geleden tot twee miljoen jaar geleden.

Als primaten, de voorlopers van de mens, verkennen spelers het Neogene Afrika, breiden ze hun territorium uit en evolueren ze om hun stam van de ene op de andere generatie verder te ontwikkelen om te overleven in deze innovatieve kijk op het open-world-survival-genre. De game en spelmechanieken berusten op evolutie, ontdekking en overleving. Spelers reizen door verschillende terreinen en omgevingen, komen allerlei roofdieren tegen en leren nieuwe vaardigheden om door te geven aan de volgende generatie van hun stam. “Ons doel met Ancestors: The Humankind Odyssey is een ervaring te bieden die geen enkele speler ooit heeft meegemaakt”, aldus Patrice Désilets, medeoprichter en creative director van Panache Digital Games. “Ons kleine team creëert een ambitieuze en meeslepende game met een unieke setting die gamers van alle soorten zal boeien en we kijken uit naar de spelers die later dit jaar onze wereld gaan verkennen.”

“Private Division en Panache Digital Games delen een passie voor het bieden van de best mogelijke ervaring aan al onze spelers”, zegt Kari Toyama, Senior Producer bij Private Division. “Als partners ondersteunen we Panache om de tijd te nemen die nodig is om ervoor te zorgen dat alle versies van Ancestors: The Humankind Odyssey bij de release dezelfde kwaliteit hebben als het team voor zichzelf als doel gesteld heeft. Als uitgever zijn we gericht op developers en dit is een benadering die we belangrijk vinden in het werken met kleinere onafhankelijke teams.”

Het team heeft de tweede aflevering van een driedelige videoserie vrijgegeven, waarin Patrice Désilets de unieke mechanismen en concepten achter de game uitlegt.

Ancestors: The Humankind Odyssey is 27 augustus 2019 digitaal beschikbaar voor PC in de Epic Games Store en in december 2019 digitaal voor PS4 en Xbox One. Ancestors: The Humankind Odyssey heeft als leeftijdsclassificatie T for Teen ontvangen van de ESRB. Voor meer informatie over Ancestors: The Humankind Odyssey kun je je abonneren op YouTube, ons volgen op Twitter, fan worden op Facebook en een bezoek brengen aan www.AncestorsGame.com.

Ancestors: The Humankind Odyssey op PC is het eerste jaar exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store. Daarna is het ook verkrijgbaar bij andere digitale PC-verkooppunten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: