Home Gaming Alles weten over Super Mario Maker? Bekijk deze video!

Alles weten over Super Mario Maker? Bekijk deze video!

by Sven

Op 11 september wordt Super Mario Maker gelanceerd. In de video hieronder worden alle belangrijke aspecten van de game getoond. Hieronder een paar highlights alvast.

  • Nieuwe geluidseffecten en aanpassen muziekblokken – Je kunt in Super Mario Maker je eigen geluidseffecten maken en bij sommige geluiden verschijnen zelfs leuke beeldeffecten! Wanneer je tijdens het maken van een level met een muzieknootblok schudt, verandert het in een speciaal muziekblok. Als deze muziekblokken ergens door geraakt worden, spelen ze noten op basis van hun hoogte, waardoor spelers allerlei soorten melodieën kunnen maken.
  • Gemakkelijk beginnen – Je begint het maken van levels met een beperkt aantal gereedschappen en elke keer dat je speelt komen er weer nieuwe gereedschappen beschikbaar!
  • Compatibel met meer dan 50 amiibo – Super Mario Maker is compatibel met veel verschillende amiibo, inclusief die van klassieke personages als Link, Wii Fit Trainer en Kirby. Met de speciale 30th Anniversary-amiibo Van Mario kun je met een supergrote Mario tegen vijanden met snorren strijden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x