Home Gaming Allereerste Elite Dungeon voor RuneScape nu beschikbaar

Allereerste Elite Dungeon voor RuneScape nu beschikbaar

by Sven

Vandaag is de allereerste Elite Dungeon voor RuneScape gelanceerd, genaamd The Temple of Aminishi. Hierin worden dappere spelers uitgenodigd om individueel of gezamenlijk ten strijde te trekken tegen bendes, mini-bosses en een drietal gevaarlijke bedreigingen, waaronder een gigantische, geketende serpent: Seiryu the Azure Serpent.

The Temple of Aminishi en toekomstige Elite Dungeons bieden een hogere mate van toegankelijkheid in vergelijking met traditionele in-game dungeons. Ze zijn de perfecte toevoeging voor solo-spelers die op zoek zijn naar een grotere uitdaging en ook bevatten Elite Dungeons een verhaalgedreven modus die (optioneel) vijandige schade vermindert en daarmee ook de kans op het vrijspelen van beloningen verkleint.

The Temple of Aminishi, gevestigd in de The Arc-archipel, is toegankelijk voor alle RuneScape-members en een hoog level is niet verplicht. Beginnende spelers kunnen vanaf Port Sarim direct de boot pakken naar Aminishi, nadat zij de ‘Impressing the Locals’ beginnersquest hebben voltooid.

Spelers die het voor elkaar krijgen om Seiryu, andere bosses en mini-bosses een kopje kleiner te maken, worden rijkelijk beloond. Deze beloningen bestaan onder andere uit een nieuwe, cosmetische outfit, een nieuw wapen, tier 82-92 uitrusting, verhoging van de Dungeoneering skill en ook kunnen spelers een speciale titel behalen: ‘Acolyte of Seiryu.’

Dave Osborne, lead designer van RuneScape vertelt:

‘Elite Dungeons zijn een fantastische manier om een ervaring af te leveren die vergelijkbaar is met een raid, maar zonder de poespas van het zoeken naar een groep die bestaat uit vrienden en clanmates. De lancering van The Temple of Aminishi biedt een uitgelezen mogelijkheid om de The Arc-verhaallijn, die jaren geleden van start is gegaan, voort te zetten. Verwacht een meeslepend verhaal en uitdagende gevechten. We kunnen niet wachten om erachter te komen wat de spelers van deze Elite Dungeon vinden, nadat ze hun weg naar Seiryu’s kamer hebben gevonden en de geheimen van de azuurblauwe waterserpent hebben ontrafeld.’  

The Temple of Aminishi zal snel worden opgevolgd door een tweede Elite Dungeon, die later deze zomer zal verschijnen. Daarnaast is RuneScape’s jaarlijkse Summer Special promotie nu al aan de gang: krijg drie maanden membership voor de prijs van twee, Hellion Armour en drie maanden membership voor Old School RuneScape. Voor meer informatie ga je naar de promotiepagina op de officiële website.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x