Home Gaming Adventure Worlds aangekondigd in Lego Dimensions!

Adventure Worlds aangekondigd in Lego Dimensions!

by Mark van Truijen

Interactive Entertainment heeft vandaag op gamescom onthuld dat LEGO® Dimensions™, de langverwachte entertainment ervaring die het fysieke LEGO® stenen bouwen integreert met interactieve console gameplay, vrij te spelen Adventure Worlds bevat met open wereld omgevingen. Naast het hoofdverhaal in de game, welke spelers meeneemt op een heroïsche reis door universa als The Simpsons en Doctor Who om het LEGO Multiverse te redden, kunnen spelers ook toegang krijgen tot veertien verschillende Adventure Worlds. Elk personage in LEGO Dimensions, waaronder de drie Starter Pack personages en alle Expension Pack personages, kunnen de bijbehorende Adventure World van hetzelfde merk openen. Hiermee krijgen spelers toegang tot extra gameplay content welke is gebaseerd op dat entertainment eigendom.

Spelers krijgen meteen toegang tot drie unieke Adventure Worlds gebaseerd op DC Comics, The Lord of the Rings en The LEGO Movie. Deze Adventure Worlds kunnen worden geopend door een van de drie helden uit de LEGO Dimensions Starter Pack: LEGO Batman kan de DC Comics Adventure World openen, LEGO Gandalf de The Lord of the Rings Adventure World en Wyldstyle The LEGO Movie Adventure World. De overige Adventure Worlds kunnen worden geopend door een van de karakters van dezelfde franchise uit de LEGO Dimensions Level Packs, Team Packs en Fun Packs.

Een nieuwe trailer geeft een eerste kijkje in de Adventure Worlds, waarbij X-PO (ingesproken door Joel McHale), de robot gids in LEGO Dimensions, de schoonheid en mysterie van de werelden laat zien. Hier kunnen spelers racen, studs en gouden blokken verzamelen en de klassieke locaties van de verschillende merken ontdekken in de game voor nog meer avontuur.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft ook een Ghostbusters Level Pack onthuld met een LEGO Peter Venkman minifiguur en Ghostbusters Fun Packs met LEGO Stay Puft en LEGO Slimer minifiguren.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, het alles-in-één games en entertainmentsysteem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en het Nintendo Wii U™ systeem.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: