That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Movies, Nieuws

Adrift – romantisch avonturendrama met Shailene Woodley – release 5 juli

Filmdistributeur The Searchers brengt op 5 juli het romantische avonturendrama Adrift uit, over een jong stel dat zeilend over de oceaan in een verwoestende orkaan terecht komt.

 Still Adrift persbericht.png

Adrift – bioscooprelease 5 juli – bekijk trailer
Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

Adrift is een film van de regisseur van Everest met Shailene Woodley (The Fault in Our StarsDivergent) en Sam Claflin (The Hunger Games). Adrift is gebaseerd op het inspirerende waargebeurde verhaal over een prille liefde tussen een jonge vrouw en een man die aan het avontuur van hun leven beginnen.

Regie: Baltasar Kormákur (Everest2 Guns)
Scenario: Aaron Kandell, Jordan Kandell
Cast: Shailene Woodley, Sam Claflin