Home Gaming Across the Obelisk lanceert vandaag onder het nieuwe Paradox Arc Publishing Initiative

Across the Obelisk lanceert vandaag onder het nieuwe Paradox Arc Publishing Initiative

by Jos Vis

Paradox Interactive heeft vandaag de release aangekondigd van Across the Obelisk in samenwerking met Dreamsite Games als onderdeel van een nieuw “Paradox Arc”-publicatie-initiatief binnen het bedrijf. Across the Obelisk, een deck-building RPG met coöperatief spel en rogue-lite-functies, is nu beschikbaar voor alle pc-platforms. Het debuut van de game is de eerste titel die is gepubliceerd via Paradox Arc, een initiatief van Paradox om zeer herspeelbare games van kleine ontwikkelaars naar een wereldwijd publiek te brengen, en in de nabije toekomst zullen meer titels worden aangekondigd en uitgebracht.

Across the Obelisk is een dynamische deckbuilding rogue-lite RPG van Dreamsite Games die spelers uitdaagt om een ​​feest te creëren met een gevarieerde set karakters, deel te nemen aan tactische op kaarten gebaseerde gevechten en een uniek pad te vinden door een wereld die verandert in reactie op hun beslissingen. Across the Obelisk kan alleen of met maximaal drie vrienden worden gespeeld en biedt bij elke playthrough een andere ervaring dankzij de vertakkende wereldpaden, sterk aanpasbare helden, honderden verschillende kaarten met variabele upgrades en nog veel meer. De game biedt ook een unieke multiplayer-ervaring, waardoor elke speler een andere held kan besturen en tijdens het verhaal kan bijdragen aan groepsbeslissingen.

Het publicatie-initiatief Paradox Arc is een nieuw programma binnen Paradox Interactive dat tot doel heeft unieke ontwerpen en boeiende games van kleine ontwikkelingsteams te benadrukken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de publicatie-expertise die Paradox heeft opgebouwd gedurende bijna 20 jaar ervaring. “Ons doel met Paradox Arc is om spelers te verrassen met games waarvan ze misschien niet wisten dat ze ze moesten spelen”, zegt Sebastian Forsström, hoofd van Paradox Arc. “We publiceren het soort games dat plotseling bovenaan je ‘Meest gespeelde’ lijst verschijnt. Ik kan uit directe ervaring zeggen dat Across the Obelisk perfect in deze mal past en ik denk niet dat we om een ​​betere game hadden kunnen vragen voor onze première. Ik kijk ernaar uit om binnenkort meer Paradox Arc-titels met iedereen te delen – en om meer ontwikkelaars uit te nodigen om met ons samen te werken.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: