Home Gaming Ace Attorney Investigation Collection aangekondigd en verschijnt in september

Ace Attorney Investigation Collection aangekondigd en verschijnt in september

by Pim, Sel

Hoe lang het nog zal duren voordat we eindelijk een nieuwe Ace Attorney-game kunnen spelen, blijft afwachten, maar in de tussentijd blijft Capcom in ieder geval alle oudere titels van de serie naar moderne platforms brengen met heruitgaven. Tijdens de recente Nintendo Direct-presentatie werd er weer een van deze heruitgaven aangekondigd.

Capcom heeft de Ace Attorney Investigations Collection onthuld, die, zoals de naam al doet vermoeden, beide Investigations-spinoffs zal bundelen, die oorspronkelijk voor de Nintendo DS zijn uitgebracht. Dit betekent uiteraard dat Ace Attorney Investigations 2 voor het eerst buiten Japan zal worden uitgebracht.

De Ace Attorney Investigations Collection zal bijgewerkte visuals bevatten, waardoor spelers met nieuwe modellen voor alle personages en omgevingen kunnen spelen. Degenen die liever met de originele visuals spelen, zullen echter ook die optie hebben. Bovendien kunnen spelers kunst en muziek bekijken in een aparte galerij. Bekijk de trailer hieronder voor meer details.

De Ace Attorney Investigations Collection wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, PS4, Xbox One en PC op 6 september.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x