Home Gaming AbstractArt’s Play-to-Earn Racing Game Music Racer 2000 komt naar Ultra Games

AbstractArt’s Play-to-Earn Racing Game Music Racer 2000 komt naar Ultra Games

by Jos Vis

Ultra en AbstractArt hebben een gloednieuwe samenwerking onthuld waarmee de play-to-earn racegame Music Racer 2000 naar Ultra Games gaat, de eerste van vele play-to-earn-games die naar Ultra komen.

Het Ultra-ecosysteem voor gamers en ontwikkelaars, dat gebruikmaakt van blockchain-technologie, stelt spelers in staat om digitale goederen te verkopen en te verhandelen die ontwikkelaars op het platform plaatsen, waaronder games, DLC’s en virtuele items. Als uitbreiding van dit principe zal Music Racer 2000 unieke auto’s bevatten om te racen, kopen en verkopen, waarbij spelers de mogelijkheid hebben om in-game beloningen en prijzen te winnen met hun NFT-supercar. Spelers kunnen zelfs hun auto verhuren aan andere spelers en deze upgraden met aanpasbare prijzen.

YouTube video

Dit nieuwe spel, het vervolg op de debuuttitel Music Racer van AbstractArt, laat spelers auto’s en muziek tot leven brengen door door de fantasiebaan te racen of naast de gekozen muziek de ruimtetunnel in te vliegen, beats te verzamelen en het ritme na te jagen.

“Music Racer is een game waar miljoenen spelers over de hele wereld van genieten en het was buitengewoon belangrijk dat we een geschikt platform vonden om mee te werken terwijl we ons wagen in de blockchain-gameruimte. Na het horen van Ultra’s visie, duurde het niet lang voordat we tot een besluit kwamen dat Ultra de ideale partner is om te helpen bij het uitbouwen van onze NFT Play-to-Earn (Music Racer 2000) en we zijn ongelooflijk enthousiast over de toekomst,” zei Pavel Foxx, Lead Game Developer bij AbstractArt.

Music Racer 2000 zal het groene licht zien voor een release in mei 2022 op Ultra Games. Spelers kunnen de marktplaatsfunctionaliteit van Ultra naast de game gebruiken wanneer de app wordt gelanceerd, waardoor spelers digitale goederen zoals wapens, mods, skins en meer kunnen kopen en verkopen.

In tegenstelling tot andere grote blockchain-netwerken, is Ultra zich bewust van de impact op het milieu en is het zelfs CO2-neutraal gecertificeerd door Natural Capital Partners. Ultra’s blockchain is zelfs meer dan twee miljard keer energiezuiniger dan Bitcoin en stoot slechts 0,00000037 kg CO2 per transactie uit. Met slechts 23,5 ton CO2 die per jaar wordt uitgestoten, compenseert Ultra vervolgens 277 ton CO2 per jaar, wat een ongelooflijk laag stroomverbruik en verantwoorde blockchain-pioniers oplevert.

Ultra heeft ook een distributievergoeding van 12% voor ontwikkelaars, die gebruik kunnen maken van Ultras platformonafhankelijke SDK om virtuele goederen om te zetten in NFT’s die door consumenten kunnen worden doorverkocht op basis van door de ontwikkelaar ingestelde parameters zoals regels voor wederverkooprechten, commissiekosten, hoeveelheidsbeperkingen en geografische beperkingen.

Meer informatie over Ultra is te vinden op hun site, inclusief partners zoals Skybound, Ubisoft, AMD en Atari. De client kan nu ook worden gedownload, zodat spelers hun virtuele crypto-portemonnee kunnen opzetten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: