Home Gaming Abbey Games begint Kickstarter voor Godhood vandaag voor meer gameplay en eldritch god

Abbey Games begint Kickstarter voor Godhood vandaag voor meer gameplay en eldritch god

by Pim, Sel

Abbey Games, de Nederlandse studio achter Reus en Renowned Explorers, begint vandaag hun Kickstarter campagne voor hun nieuwe god game, Godhood. Waarbij de basis van de game gefinancierd is en gepland staat om in mei 2019 op Early Access uit te komen, streeft het team met deze Kickstarter en de hulp van de gemeenschap Godhood nog meer diepte te geven. Als de studio hun doel van €50,000 bereikt voor de deadline van 1 maart, dan krijgen alle spelers de optie hun eigen geheime cult te creëren als een oude eldritch horror god. 

Een nieuwe Kickstarter video die de game en het team introduceert kan hier bekeken worden.

De Kickstarter campaign komt inclusief met een early bird pre-order pack en beloningen waaronder, exclusief voor backers, speciale Holy Sites skins (normaal of “kwaadwillige” versie), in-game dedications, de mogelijkheid om een goddelijke tegenstander te ontwerpen, alsmede de soundtrack en digitale artboek.

Er zijn net zoveel ideeën voor interessante religieuze expressie als er mensen zijn”, vertelt Rick Sorgdrager van Abbey Games. “Met Godhood willen wij een game creëren die spelers zoveel mogelijk vrijheid geeft om hun eigen cult te ontwerpen, en om dit mogelijk te maken, hebben wij besloten om de hulp van onze gemeenschap te vragen.

Van het aanbidden van katten tot menselijke offers, Godhood laat spelers toe een pasgeboren godheid te zijn, met de mogelijkheid om hun eigen religie te creëren door duidelijke regels te stellen, te definiëren wat deugden en ondeugden zijn, en wat voor een rituelen er gepraktiseerd moeten worden. Aanstaande goden zullen snel leren dat hun volgers met een eigen willetje komen, en dat controle over hun aanbidders niet compleet is. Een wereld waar het aantal volgers direct gerelateerd is aan macht, en waar rivaliserende goden proberen de volgers van de speler proberen te bekeren, zal het vasthouden van je aanbidders cruciaal blijken te zijn. Spelers zullen hun meest vertrouwde volgers, geïnspireerd door rituelen, op pad sturen om hun tegenstanders te verslaan in spectaculaire gevechten – de Sacraments.  

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: