Home Gaming Aanschouw de bloedstollende gevechten van The Surge 2 in de nieuwe Combat Trailer

Aanschouw de bloedstollende gevechten van The Surge 2 in de nieuwe Combat Trailer

by Mark van Truijen

The Surge 2 brengt hardcore actie-RPG combat naar PlayStation 4, Xbox One en PC op 24 september, dat is over minder dan een maand! Diepgang, uitdaging en keuze om op jouw manier te spelen is waar de combat in The Surge 2 om draait. In de nieuwe Combat Trailer wordt de combat uitgelicht door Deck13 en Focus Home Interactive. Mocht je alvast willen trainen om een The Surge 2-meester te worden, kan je beginnen met de originele The Surge die tot en met 29 augustus gratis speelbaar is op Steam. De game en bijbehorende DLC is ook beschikbaar met korting (tot wel 75%) tot en met 29 augustus. 

In The Surge 2 word je middenin Jericho City gegooid, een dystopische science fiction stad onder quarantaine, waar verschillende groepen strijden voor de leiding over de districten. In deze urban jungle word je achterna gezeten door allerlei vijanden van religieuze sekteleden tot aan verschrikkelijke nano-monsters, waardoor je de oudste wet van de mensheid moet volgen: evolueren om te overleven. Wanneer je oog in oog met een vijand staat kan je verschillende lichaamsdelen afhakken en de technologie pakken die je nodig hebt om je exo-rig te upgraden. 

De combat is intens. Door gebruik te maken van de meer dan 80 wapens, het directional parry-systeem, dodge mechanics, drones en een breed scala aan brute executiemoves kan je gevechten benaderen op een manier die bij jouw speelstijl past. 

Pre-orders zijn nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers die bij deelnemende winkels pre-orderen krijgen gratis de URBN Gear Pack DLC, inclusief een armor set, twee wapens, een drone en andere cosmetics en equipment. The Surge 2 is vanaf 24 september beschikbaar. De originele Surge is gratis te proberen op Steam tot en met 29 augustus en kan gekocht worden met wel 75% korting.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d