Home Gaming A Year of Rain nu in Early Access

A Year of Rain nu in Early Access

by Jos Vis

Developer Daedalic Entertainment brengt de ambitieuze nieuwe team-RTS A Year Of Rain vandaag uit op Steam Early Access voor Windows PC. A Year Of Rain  verenigt klassieke strategie-elementen, zoals uitgebreide base-building en diepgaande campaign-verhaallijnen, met volwaardige cutscenes en voice-over, en met een sterke focus op held-eenheden en co-op teamplay. Voor een beperkte periode is A Year Of Rain voor een gereduceerde prijs op Steam beschikbaar in een bundel voor twee spelers (29,99 € ).

De story- en multiplayer-modi van A Year Of Rain zijn met teams van twee spelers in gedachte vanaf de grond opgebouwd; ongeacht of de tweede speler nu een mens is of AI. Bij lancering biedt de early access een uitgebreide story-campaign, volledig speelbaar in single-player of in co-op voor twee spelers. De klassieke 2v2 “Skirmish” modus is gemaakt om competitie – en samenspel – over het gehele spectrum van skill-levels te bevorderen. Aan het begin van een match kiezen beide teams drie verschillende rollen: Tank, Damage, en Support. Elk hiervan komt met verschillende bonussen voor de afzonderlijke legers en voor het gehele team; dit maakt een groot aantal strategische combinaties en synergieën mogelijk.

A Year Of Rain speelt zich af in een wereld van fantasie en gevaar. De game heeft drie speelbare facties. Het welvarende House Rupah kan niet wachten om in naam van de beschaving onbekend terrein te claimen. Het levenloze Restless Regiment is een bloeddorstig leger van krijgsheren, soldaten, beesten en zielen die gedreven worden door hersenloze gehoorzaamheid en ijverige toewijding aan hun duistere leider. En de Wild Banners zijn een samensmelting van sterke overlevers, teruggetrokken nomaden, monsterlijke mensachtigen, en klaar om om te vechten voor ieder stukje van hun meedogenloze domein.

Features:

  • De ultieme Team RTS. Speel samen de verschillende game-modi 
  • Ambitieuze campaign, ontworpen voor een co-op ervaring
  • Een 2v2 skirmish modus die speciaal ontworpen is voor teamplay 
  • Unieke asymmetrische 2v2 multiplayer modus “Against All Odds”: Twee helden nemen het op tegen twee complete legers! (Wordt tijdens Early Access toegevoegd)
  • Drie unieke facties: House Rupah, de Wild Banners en het Restless Regiment
  • Indringend verhaal met meerdere lagen die alle facties beslaan
  • Uitgewerkte, gestileerde art
  • Machtige iconische helden leiden je leger
  • Soundtrack van de bekroonde componist  Neal Acree

Steam: https://store.steampowered.com/app/319540/A_Year_Of_Rain
Officiële website: https://www.ayearofrain.com
Facebook: https://www.facebook.com/ayearofrain
Twitter: https://twitter.com/ayearofrain
Discord: https://discordapp.com/invite/ayearofrain

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: