Home Gaming A Plague Tale: Innocence – Sean Bean neemt je mee naar het universum van de game met ontroerende poëzie

A Plague Tale: Innocence – Sean Bean neemt je mee naar het universum van de game met ontroerende poëzie

by Jos Vis

A Plague Tale: Innocence is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Om de release van Asobo Studios duistere avontuur te vieren, hebben we de handen ineen geslagen met Sean Bean voor een ontroerende en intieme video gewijd aan A Plague Tale. De Hollywood-ster laat zijn acteertalent zien met een briljante lezing van één van de meest geliefde gedichten van William Blake. 

Sean Bean, het meest bekend voor zijn rollen in The Lord of the Rings en Game of Thrones, laat een ontroerende lezing zien van The Little Boy Lost. Dit gedicht sublimeert de verbluffende beelden uit de game en illustreert perfect de toch van Amicia en Hugo door een Frankrijk dat verwoest is door oorlog. Het werk van William Blake deelt thema’s uit A Plague Tale zoals kinderlijke onschuld en verlies, wat ook als inspiratie diende voor het team tijdens de ontwikkeling van de game. 
Bezoek voor meer informatie de nieuwe website van A Plague Tale: Innocence, waar de personages en wereld van dit mooie en duistere verhaal geïntroduceerd worden. 
A Plague Tale: Innocence is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: