Home Gaming A Plague Tale: Innocence – Krijg een voorproefje van het verhaal in de nieuwe Story Trailer

A Plague Tale: Innocence – Krijg een voorproefje van het verhaal in de nieuwe Story Trailer

by Pim, Sel

A Plague Tale: Innocence is de gloednieuwe titel van Asobo Studio, die hun kennis van gameontwikkeling toepassen in het verhaal over avontuur en verbinding in de donkerste tijd van de geschiedenis. In de Story Trailer van vandaag werpen we een blik op het hartverscheurende verhaal van de jonge Amicia en haar broer Hugo, op de vlucht voor de Zwarte Dood, een rattenplaag, de Inquisitie en erger. Vandaag starten ook de pre-orders voor A Plague Tale: Innocence op alle platformen, met een verwachte release op 14 mei voor PS4, Xbox One en PC. 

Het verhaal begint in het Koninkrijk van Frankrijk, terwijl de Honderd Jaar durende oorlog en de opkomst van de plaag een tol beginnen te eisen van de bevolking. De ‘De Rune’ familie leeft een vredevol, beschermd leven in hun kasteel en het omringende land, echter houdt dat geen stand… 

De reis van Amicia en Hugo neemt ze mee naar ongelooflijke plekken, sommigen onbeschrijfelijk gruwelijk, anderen spookachtig prachtig, velen een mix van de twee. De mensen die ze ontmoeten en hun lot zullen het verhaal vormen – het is onwaarschijnlijk dat ze zonder elkaar zullen overleven. Terwijl ze dichter tot elkaar komen en de wereld steeds harder wordt, is deze bond steeds noodzakelijker. 

Fysieke en digitale pre-orders voor A Plage Tale: Innocence zijn nu beschikbaar voor consoles en PC. Digitale pre-orders komen met een extra wapenschild voor Amicia en Hugo, terwijl retail copies aanvullende voordelen hebben die afhangen van de regio – check voor volledige details de lokale listings. 

A Plague Tale: Innocence zal 14 mei op PC, PS4 en Xbox One uitkomen. Pre-orders zijn nu beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: