Home Gaming A Plague Tale: Innocence Debuteert Acht Minuten Aan Pure Gameplay

A Plague Tale: Innocence Debuteert Acht Minuten Aan Pure Gameplay

by Pim, Sel

De nieuwe IP van Asobo StudioA Plague Tale: Innocencedebuteert op 14 mei. Het neemt je mee op een avontuur door een middeleeuws door oorlog en plaag verscheurd Frankrijk met broer en zus Amicia en Hugo. Een nieuwe gameplay trailer laat ’s werelds eerste beelden van een gloednieuw level zien. Het toont iets meer van wat de game gaat bieden; zorgvuldig gebruik van de omgeving, puzzels oplossen en hoe licht, duisternis en de ratten beide vriend en vijand zijn. Amicia moet zich een weg banen door de Universiteit, langs de Inquisitie en door een chaotisch dorp. Allemaal om een sprankeltje hoop te vinden in deze duistere, meedogenloze wereld. 


Dit is een voorproefje van alles wat je in de volledige game te wachten staat, waar je verstand, je vermogen om te ontdekken, Amicia’s knutselvaardigheden en haar samenwerking met Hugo het enige zijn dat het paar in leven houdt. Hugo is niet jouw eigen compagnon op dit avontuur, met de wezen van de oorlog en ziekte die allemaal samenkomen in een poging tot overleven. Zal iedereen weer het daglicht kunnen zien? 
Asobo Studio en Focus Home Interactie kunnen niet wachten om A Plague Tale: Innocence in jullie handen te krijgen op 14 mei op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit emotionele verhaal vol mysterie, intriges en zwermend met ratten is een waar liefdesproject van een studio met decennia ontwikkelervaring. 


A Plague Tale: Innocence lanceert 14 mei op PlayStation 4, Xbox One en PC. Pre-orders zijn nu beschikbaar!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: