Home GamingAndroid Speciale PokΓ©mon GO events voor lancering TCG-uitbreiding

Speciale PokΓ©mon GO events voor lancering TCG-uitbreiding

by Jos Vis

Ter gelegenheid van de aanstaande lancering van de PokΓ©mon Trading Card Game-uitbreiding PokΓ©mon GO van The PokΓ©mon Company International kunnen Trainers in de PokΓ©mon GO-app nieuwe in-game thema-events beleven die geΓ―nspireerd zijn op deze bijzondere samenwerking.
 
De in-game thema-events vinden plaats van 16 juni 2022 tot 30 juni 2022 en zien er als volgt uit:

  • Trainers kunnen een Pikachu vangen die in de PokΓ©mon GO-app een pet met een PokΓ©mon TCG-thema draagt. Deze Pikachu zit ook in deΒ PokΓ©mon GOΒ booster packs.
  • Mewtwo verschijnt in vijfsterrenraids in de PokΓ©mon GO-app, en Mewtwo V is te zien in deΒ PokΓ©mon GO-uitbreiding met speciaal op raids geΓ―nspireerd artwork.
  • Wimpod en Golisopod maken hun opwachting in de PokΓ©mon GO-app. En beide PokΓ©mon zijn ook terug te vinden in deΒ PokΓ©mon GO-uitbreiding.

Daarnaast bevatten PokΓ©mon TCG:Β PokΓ©mon GO-producten promocodes die ingewisseld kunnen worden voor uiteenlopende in-game avataritems, zoals een combinatie van een pet en T-shirt die past bij Pikachu’s pet met het PokΓ©mon TCG-thema. De promocodes zijn geldig van 17 juli 2022 tot 31 juli 2024 en kunnen ingewisseld worden opΒ https://nianticlabs.com/tcg-code

Vanwege de komende uitbreiding kunnen Trainers verder kaarten van de populaire Bulbasaur, Charmander en Squirtle – en hun evoluties – verzamelen en hiermee spelen. Waar je Shiny Venusaur, Shiny Charizard en Shiny Blastoise tegen kunt komen in de wereld van PokΓ©mon GO, verschijnen deze PokΓ©mon als Radiant Venusaur, Radiant Charizard en Radiant Blastoise in de PokΓ©mon TCG met krachtige aanvallen en Ability’s.
Β 
DeΒ PokΓ©mon GO-uitbreiding is vanaf 1 juli 2022 wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels. De uitbreiding bevat kaarten met fotorealistisch artwork en unieke gameplayscenario’s op basis van het populaire mobiele spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x