Home Gaming Resident Evil Village komt naar PSVR2, Resident Evil 4 krijgt remake in 2023

Resident Evil Village komt naar PSVR2, Resident Evil 4 krijgt remake in 2023

by Jos Vis

Tijdens Sony’s State of Play kregen we wat titels te zien die we later op PSVR2 kunnen spelen, de tweede generatie virtual reality-bril van Sony. Een van die titels was een VR-versie van Resident Evill Village, die eerder naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X en pc is gekomen.

Dit nieuwste deel uit de Resident Evil-reeks speelt zich volledig af vanuit eerste persoon en daardoor leent de gameplay zich uitstekend voor een VR-ervaring en jeetje, wat ziet het er mooi uit! We kunnen niet wachten om alle gruwelheden uit de standaard versie nog eens te moeten doorstaan, maar dan alsof je écht in de game zit! Het is nog niet bekend wanneer Resident Evil Village gaat verschijnen op PSVR2, maar dat wordt later dit jaar bekendgemaakt, vermoedelijk komt de game gelijktijdig uit met de PSVR2 zelf en ook daarvan is er nog geen officiële releasedate.

Daarnaast liet Capcom weten dat men ook bezig is met een remake van Resident Evil 4, waarvan het origineel werd uitgebracht als Gamecube-exclusive. Latere versies van de game kwamen bijna op alle systemen en je moeder uit, waaronder de Wii. De eerste drie delen van Resident Evil hebben recentelijk nog een remake gekregen en dus was deel vier nu aan de beurt. De Resident Evil 4 stand gepland voor een release op 24 maart 2023 en zal uitkomen op pc, PS5 en Xbox Series S/X.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x