Home Gaming Surviving the Aftermath: New Alliances arriveert op 16 juni

Surviving the Aftermath: New Alliances arriveert op 16 juni

by Jos Vis

Paradox Interactive en Iceflake Studios hebben vandaag New Alliances aangekondigd, de eerste uitbreiding voor hun overlevingskoloniebouwer, Surviving the Aftermath. Nieuwe allianties geven spelers de macht om een ​​post-apocalyptische federatie te vormen door de samenlevingen in de Wasteland te verenigen en anderen veiligheid en middelen te bieden. New Alliances wordt op 16 juni gelanceerd voor pc tegen een adviesprijs van 14,99 EUR. Tegelijkertijd wordt het Forgotten Tracks Radio Pack gelanceerd en zal beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 3,99 EUR.

Met Surviving the Aftermath: New Alliances gaan je acties nu verder dan de grenzen van je nederzetting en kunnen ze andere samenlevingen in de Wasteland beïnvloeden. Nieuwe allianties breidt de wereldkaart uit waar beesten en bandieten zullen reageren op je keuzes en zelfs strategische locaties kunnen overnemen. Interactie met samenlevingen is effectiever geworden, waardoor spelers kolonies onder hun vlag kunnen verenigen. Het verenigen van kolonies vereist dat spelers hun reputatie behouden of het risico lopen om meer rivalen te creëren om tegen te strijden. Specialisten kunnen op geheime missies gaan en de wereld beïnvloeden door middel van sabotage, diefstal, spionage en propaganda, maar houd rekening met de risico’s, want falen zal verwoestende gevolgen hebben.

“Nieuwe allianties stellen ons in staat dieper in de dynamische wereldkaart te duiken en laten onze spelers creatief worden met hoe ze omgaan met andere samenlevingen. Dit is een belangrijke mijlpaal voor Surviving the Aftermath die verder gaat dan de kolonie en meer strategische diepte toevoegt aan de Wasteland”, zegt Lasse Liljedahl, Game Director voor Surviving the Aftermath. “We blijven naar onze spelers luisteren en de gameplay van Surviving the Aftermath verbeteren met meer functies en het uitbreiden van de mechanica van de game. Onze community is absoluut cruciaal geweest voor de voortdurende ontwikkeling van Surviving the Aftermath en New Alliances brengt functies met zich mee waar spelers reikhalzend naar hebben uitgekeken.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x