Home Gaming CP Games lanceert cloudgebaseerd ‘EVE Anywhere’-platform op basis van Intel-technologie

CP Games lanceert cloudgebaseerd ‘EVE Anywhere’-platform op basis van Intel-technologie

by Jos Vis

CCP Games heeft vandaag EVE Anywhere gelanceerd, een cloudgebaseerd platform gebaseerd op Intel-technologie voor het populaire ruimteschip MMO EVE Online. EVE Anywhere werkt nauw samen met Intel en stelt piloten in staat hun vloot te besturen via Chrome, Edge, Firefox en Safari op elke desktop- of laptopcomputer. EVE Anywhere, dat voorheen beperkt was tot premium Omega-accountgebruikers in bèta, is nu beschikbaar voor EVE Online-spelers in de VS en bepaalde Europese gebieden. Het platform zal later dit jaar beschikbaar zijn voor extra gebieden.

EVE Anywhere wordt aangedreven door Intel-technologie, waardoor CCP via de cloud op afstand toegang kan krijgen tot servers met hoge capaciteit met ultramoderne CPU’s. Door in de cloud te werken, verwijdert EVE Anywhere de barrière van hardwarebeperkingen en opent het de iconische avonturen van de MMO voor een nieuw publiek. Dit zorgt voor een revolutie in zowel de toegankelijkheid als het tempo van de game, aangezien iedereen ‘virtueel’ overal kan spelen en naadloos kan schakelen tussen een webbrowser of de launcher van de EVE Online-client.

Het platform ging vorig jaar in bèta voor gebieden in heel Europa en werd overweldigend positief ontvangen. Sinds augustus 2021 hebben meer dan 11.000 gebruikers over de hele wereld 86.000 sessies gestreamd in EVE Anywhere. Tijdens de bèta heeft CCP waardevolle feedback van de gemeenschap verzameld om de algehele cloudervaring voor de volledige lancering van EVE Anywhere te verbeteren.

“EVE Anywhere werd ongelooflijk goed ontvangen door degenen die het het afgelopen jaar in bèta hebben getest. We waarderen jullie Capsuleers echt die het hebben uitgeprobeerd en waardevolle feedback hebben gedeeld om ons te helpen de ervaring te verbeteren”, aldus Bergur Finnbogason, Creative Director van EVE Online. “Dankzij al uw hulp zijn we eindelijk klaar om EVE Anywhere in uw handen te krijgen, ongeacht uw browservoorkeuren.”

Om toegang te krijgen tot EVE Anywhere, ga je naar eveonline.com, log je in op je account en klik je op de knop ‘Launch EVE Online’ om te beginnen met spelen. Een verbindingssnelheid van 25 Mbps of hoger is vereist voor een betrouwbare cloudgebaseerde ervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x