Home Gaming Officiƫle Gotham Knights Nightwing en Red Hood gameplay-onthulling; preorders vandaag beschikbaar

Officiƫle Gotham Knights Nightwing en Red Hood gameplay-onthulling; preorders vandaag beschikbaar

by Pim, Sel

Warner Bros. Games en DC onthullen vandaag de eerste officiĆ«le gameplay van Nightwing en Red Hood in Gotham Knights, de aankomende openwereld-, third-person actie-RPG in ontwikkeling bij Warner Bros. Games Montreal. Verteld door Game Director Geoff Ellenor, krijg je in de nieuwe video voor het eerst een uitgebreid beeld van beide speelbare personages terwijl zij gerechtigheid brengen in Gotham City’s criminele element, en ze aanwijzingen onderzoeken rondom de mysterieuze Court of Owls. In deze gameplay-walkthrough, zie je de eigen vechtstijl en open wereld reismogelijkheden van elke held in vol ornaat; van Nightwings glider en unieke acrobatische vechtstijl tot Red Hoods dubbele vuurwapenvaardigheden en krachtige sprongen.

Bekijk hieronder deĀ Gotham KnightsĀ ā€“ Official Nightwing & Red Hood Gameplay Walkthrough:

Gotham KnightsĀ verschijnt wereldwijd op 25 oktober 2022. Let op: om spelers van de best mogelijke gameplay-ervaring te voorzien, verschijnt de game op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Het spel is niet verkrijgbaar voor Playstation 4 of Xbox One-consoles.

Vanaf vandaag isĀ Gotham KnightsĀ beschikbaar voor preorders op alle lanceerplatforms via de PlayStation Store, Microsoft Store, Steam en Epic Games Store. Spelers kunnen deĀ Gotham Knights Standard EditionĀ vooruitbestellen voorĀ ā‚¬Ā 74,99 (adviesprijs). DeĀ Gotham Knights Deluxe EditionĀ kan worden gepreorderd voorĀ ā‚¬Ā 94,99 (adviesprijs), inclusief de basisgame en de Visionary Pack downloadbare content (DLC) met exclusieve uitrusting, uiterlijke aanpassingen, Beyond Suitstyle-personageskins geĆÆnspireerd op deĀ Batman Beyond-animatieserieĀ en meer. DeĀ Gotham Knights Collectorā€™s EditionĀ kan worden gepreorderd voorĀ ā‚¬Ā 299,99 (adviesprijs), met daarin de Deluxe Edition, de augmented reality-verzamelpin, 16 pagina’s tellend mediaboek, exclusieve Gotham City-kaart, een statue-diorama van vierpersonagesĀ en meer. Bovendien ontvangen spelers die vooruitbestellen bij de lancering de 233 Kustom Batcycle-skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DCā€™s Detective Comics #233. Ga voor meer informatie over hoe jeĀ Gotham KnightsĀ kunt preorderen naarĀ GothamKnightsGame.com.

Gotham KnightsĀ bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen vanĀ Batgirl,Ā Nightwing,Ā Red HoodĀ enĀ Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood. Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar linken tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties, komen spelers een reeks uitdagingen tegen terwijl ze evolueren in hun eigen versie van de Dark Knight.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x