Home Gaming Marvel’s Wolverine begint binnenkort met Motion Capture opnames

Marvel’s Wolverine begint binnenkort met Motion Capture opnames

by Mark van Truijen

Vorig jaar kwamen Sony en Insomniac Games met de aankondiging van Marvel’s Wolverine, waar het meteen duidelijk was dat de game nog wel even zou gaan duren voor deze uitkwam, we kregen enkel een korte cinematic teaser. Daarna liet Insomniac inderdaad weten dat we nog in de begin fase van de ontwikkeling zaten, maar het lijkt aardig voorspoedig te gaan.

Motion capture opnames voor Marvel’s Wolverine lijken dan ook binnenkort te gaan beginnen bij Insomniac Games. Mike Yosh, de lead animator van de titel liet op twitter een plaatje los van een lege set. Er gebeurt daar nog weinig, maar het gaat om zijn opmerking daarna “will not be like this for long”, dit mikt erop dat het binnenkort gaat beginnen.

Gegeven het feit dat we nog in het begin van de ontwikkeling zitten is het niet heel gek dat we zo weinig weten over de game. Er wordt af en toe iets naar buiten gebracht, zoa kwam Creative director Brian Horton – welke Marvel’s Spider-Man: Miles Morales regisseerde– dat de game een volwassen toon zal dragen. Ook werd bekend dat Walt D. Williams, de scrhijver achter Spec Ops: The Line, Star Wars Battlefront 2, Star Wars: Squadrons, en nog wat titels, achter het verhaal van Wolverine zal zitten.

Insomniac is momenteel bezig met diverse grote projecten, zo komt er een nieuwe SPider-Man aan in 2023 en werkt de studio nog aan een nader aan te kondigen PS5 titel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x