Home Gaming SANABI lanceert zijn proloog voor lancering

SANABI lanceert zijn proloog voor lancering

by Jos Vis

SANABI, de opwindend stijlvolle dystopische actie-platformgame die wordt ontwikkeld door WONDER POTION en wordt uitgegeven door NEOWIZ, nodigt iedereen uit voor zijn proloog op Steam. Nu beschikbaar tot SANABI’s Early Access-lancering later dit jaar, krijgen spelers de kans om de eerste paar fasen van het spel te spelen en een voorproefje te krijgen van wat hen te wachten staat wanneer de man met de robotarm de meedogenloze entiteit SANABI overneemt.

Deze gloednieuwe trailer belicht SANABI’s verhaal en indrukwekkende achtergrond die voor het eerst werden onthuld in de tweede gesloten bèta. Het zakendistrict van Mago City blijkt in het oog springend te zijn en komt uit hoofdstuk 2 van het spel. De trailer toont ook de nieuw toegevoegde touwvaardigheid waarmee je snel over de kaart kunt bewegen terwijl je vijanden uitschakelt, evenals de nieuwe Monster Warrior – allemaal in de aanloop naar de op handen zijnde Early Access-lancering van de titel later dit jaar.

BELANGRIJKSTE SPELFUNCTIES

  • Brute en acrobatische platformactie – Je gigantische prothetische arm met kettinghaak fungeert zowel als een methode om snel te manoeuvreren en ook als een manier om je tegenstanders snel uit te schakelen.
  • Een mooie maar mysterieuze cyberpunk-dystopie – Megastad “MAGO” is een hightechstad die wordt geregeerd door een corrupt conglomeraat… tenminste, dat was 24 uur geleden. Na een plotselinge stroomuitval verdwenen alle inwoners op mysterieuze wijze en bleef de stad in totale chaos achter.
  • Mari, het hacker-wonderkind – Een briljante hacker en drone-rijder die je ontmoet tijdens je missie. Mari kan gesloten deuren openen, zwakke punten van de vijand onthullen en versleutelde informatie blootleggen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x