Home Gaming Iconische Wonder Boy-collectie komt binnenkort naar PS4/Switch

Iconische Wonder Boy-collectie komt binnenkort naar PS4/Switch

by Jos Vis

ININ Games en Strictly Limited Games kondigen met trots aan dat de Wonder Boy Collection naar Nintendo Switch en PS4 komt, inclusief de meest iconische avonturen uit de legendarische gameserie van de jaren ’80 en ’90. De retaileditie met vier geweldige titels van het Wonder Boy / Monster World-universum zal binnenkort beschikbaar zijn voor pre-order in Europa en Noord-Amerika. Via uitgever Bliss Brain zal de Wonder Boy Collection ook beschikbaar zijn als digitale downloadversie voor Nintendo Switch en PS4. Bovendien werken Strictly Limited Games aan exclusieve Limited en Collector’s Editions die beschikbaar zullen zijn in hun winkel!

De geliefde avonturen van Wonder Boy vieren

Gedurende de jaren ’80 en ’90 hebben de avonturen van Wonder Boy gamers van alle generaties verrukt en een enorme aanhang over de hele wereld opgebouwd met hun oogverblindende mix van energieke platforming en actie-RPG. De Wonder Boy-games zijn tot nu toe echter weinig uitgebracht in het Westen op moderne gaming-hardware.

Om de erfenis van deze iconische gameserie te vieren, zal de Wonder Boy Collection een zorgvuldig samengestelde set essentiële titels van de legendarische serie bevatten, precies geporteerd naar de hedendaagse thuisconsoles en met uitgebreide functies zoals filter, shader, een terug- en snel vooruit-optie en een optie om altijd te besparen! Bovendien komt de collectie met een prachtige kunstgalerij!

Met de Wonder Boy Collection (Nintendo Switch/PS4) krijgen Wonder Boy-fans in totaal vier games van een van de meest invloedrijke series uit het verleden van gaming:

  • Wonderjongen (1986)
  • Wonder Boy in Monsterland (1987)
  • Wonder Boy in Monster World (1991)
  • Monster Wereld IV (1994)

Dus of je nu de epische avonturen voor de eerste keer wilt beleven, een jeugd die Wonder Boy heeft gespeeld opnieuw wilt beleven, of een verfrissend aparte platformgame aan je verzameling wilt toevoegen, de Wonder Boy-collectie is de perfecte keuze voor jou!

De Wonder Boy Collection (Nintendo Switch/PS4) zal binnenkort beschikbaar zijn voor pre-order bij retailers in Europa en Noord-Amerika. De downloadeditie met dezelfde vier iconische Wonder Boy-avonturen zal op het moment van release in de digitale winkels verschijnen!

Limited & Collector’s Editions bij Strictly Limited Games

Aangezien de legendarische Wonder Boy-gameserie zijn 35-jarig jubileum viert, biedt Strictly Limited Games de ultieme Wonder Boy-jubileumcollectie (Nintendo Switch/PS4) met nog meer van de meest iconische Wonder Boy-games die ooit zijn uitgebracht. Bovendien komen die games in verschillende consolepoorten om de best mogelijke retro-ervaring te creëren!

Toegewijde verzamelaars kunnen zich ook verheugen op een aantal geweldige exclusieve items die zijn opgenomen in de Collector’s Editions van de Wonder Boy Anniversary Collection.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x