Home Films Mel Gibson speelt met ex-marinier in Panama

Mel Gibson speelt met ex-marinier in Panama

by Jos Vis

Mel Gibson is de laatste tijd steeds vaker te zien in films, terwijl niet elke film even goed is. Toch zien wij de controversiële acteur/regisseur graag op het witte doek en we hebben de afgelopen jaren toch goede films voorbij zien komen. Wat dacht je van Hacksaw Ridge, geregisseerd door Mel zelf, terwijl wij ook gesmuld hebben van The Professor and the Madman, waarin ook Sean Penn speelde. We gaan Gibson ook zien in de aankomende Mark Wahlberg-film ‘Father Stu’ en het lijkt er verder niet op dat hij daarna gaat stoppen met het maken van films.

Panama is geïnspireerd door ware gebeurtenissen. In het wilde Panama van 1989 wordt James Becker, een ruige, gedecoreerde ex-marinier, undercover gestuurd door zijn voormalige commandant Stark om een waardevolle deal te sluiten met gevaarlijke tegenstanders die hij niet kan vertrouwen. Terwijl hij door de chaos van de lokale burgeroorlog navigeert, moet Becker het opnemen tegen moordenaars, het hof maken van femmes fatales en onderhandelen met de vijand om zijn missie te voltooien. Met Stark altijd aan zijn zijde, moet Becker tegen alle verwachtingen in doorzetten in de hoop levend thuis te komen.

Mel Gibson kruipt in de huis van Stark, terwijl Becker wordt gespeeld door Cole Hauser, die je nog kent van tv-serie Yellowstone en de film Pitch Black. Daarnaast speelde hij ook een rol in 2 Fast 2 Furious. De regie is in handen van Mark Neveldine, die eerder de regie op zich nam tijdens films als Crank, Crank: High Voltage en Gamer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x