Home Gaming Black Desert Online viert Valentijn met nieuwe solo content en events

Black Desert Online viert Valentijn met nieuwe solo content en events

by Mark van Truijen

De Zuid-Koreaanse ontwikkelaar en uitgever Pearl Abyss heeft vandaag een Black Desert Online Valentijnsevent aangekondigd. Dit event duurt tot en met 9 maart en biedt spelers fantastische beloningen door middel van een in-game verloting. 

Dit jaar krijgen spelers die langer dan een uur de game spelen login beloningen, waaronder een Box Full O’Love waarvan er 10 per dag te verzamelen zijn. Vanaf 16 februari zijn deze items te gebruiken als lootjes waarmee onder andere de volgende items te winnen zijn: Epheria Carrack Box, TET (IV) BlackStar Weapon Box, TET (IV) Black Distortion Earring, 5000 Caphras Stones, Dream Horse Box.

Avonturiers die ongelukkig zijn in de verloting, krijgen alsnog een Sweet Chocolate item, welke omgeruild kan worden voor andere waardevolle items zoals Cron Stones, Enhancement Help Kit I, Shakatu’s Shiny Box en meer. 

Gyfin Rhasia Temple 

Black Desert Online heeft de Gyfin Rhasia Temple in de Kamasylvia regio aangepast. Het ondergrondse level in deze tempel biedt nu uitdagende solo content waar spelers het op moeten nemen tegen de Ancient Weapons. De Tower of Transfusion staat in het midden van het slagveld en spelers moeten strategisch en tactisch te werk gaan om de vijanden te verslaan. Spelers kunnen verschillende buffs verkrijgen door vijanden te verslaan die een speciale emotie uiten. Wanneer de Tower of Transfusion deze emoties absorbeert, bestaat er een kleine kans dat de Butcher of Gyfin Rhasia op het slagveld verschijnt. Avonturiers die deze boss weten te verslaan kunnen uitzien naar waardevolle in-game items. Check deze video voor een verdere uitleg van deze uitdagende content. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x