Home GamingAndroid Snowprint Studios kondigt Warhammer 40.000: Tacticus aan

Snowprint Studios kondigt Warhammer 40.000: Tacticus aan

by Jos Vis

Snowprint Studios, het creatieve team achter de bekroonde tactische titels Rivengard en Legend of Solgard, heeft vandaag officieel Warhammer 40.000: Tacticus aangekondigd. Tacticus wordt wereldwijd gelanceerd in 2022 en wil de beste mobiele ervaring zijn voor fans van Warhammer 40.000 en tactiekgames. Waar je ook bent, spelers kunnen altijd en overal gebruikmaken van het enorme universum van Warhammer 40.000 op hun voorwaarden.

In het hart van Warhammer 40.000: Tacticus ligt een rijk gedetailleerd tactisch spel, gespeeld als intense snelle schermutselingen in PVE-campagnes en strak competitieve PVP-gevechten, evenals massaal samenwerkende gildebaasgevechten. Met een diepgaand en steeds groter wordend verhaal geschreven door de beroemde Warhammer-schrijver Matt Forbeck, zal Warhammer 40.000: Tacticus verhalen vertellen over facties, terwijl spelers hun legers bouwen en aanpassen met epische en legendarische eenheden van de Ultramarines, Necrons, Adepta Sororitas, Black Legion, en nog veel meer om te onthullen. Warhammer 40.000: Tacticus heeft iets voor elk type speler.

“Er zijn zoveel dingen die we graag willen laten zien in Tacticus”, zegt speldirecteur Wilhelm Osterberg. “De komende weken en maanden zullen we steeds meer details onthullen over de gameplay, de facties, de personages die je kunt verzamelen, het verhaal, de campagne, de PVP-gevechten – alles. We willen de sensatie van de tabletop-ervaring naar uw handheld-apparaten brengen en we kunnen niet wachten tot u het allemaal met ons speelt. Maar voor nu hopen we dat je net zo enthousiast wordt als wij over wat volgens ons de baanbrekende tactische ervaring in mobiel gamen zal zijn.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x