Home Films Hoe is het eigenlijk om James Bond te zijn?

Hoe is het eigenlijk om James Bond te zijn?

by Jos Vis

Naar aanleiding van het indrukwekkende oeuvre van Daniel Craig als 007 en het feit dat NO TIME TO DIE de laatste film is waarin hij in de huid kruipt van ’s werelds meest populaire geheimagent is er een retrospectief gemaakt, genaamd ‘Being James Bond’. Deze zal van 7 september tot 7 oktober a.s. in dertig landen over de hele wereld gratis te zien zijn op Apple TV via https://apple.co/-beingjamesbond. In deze 45 minuten durende retrospectief vertelt Daniel Craig openhartig over zijn avonturen als James Bond en deelt hij zijn persoonlijke herinneringen in een gesprek met de 007 producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli.

“Veel mensen hier hebben met mij aan vijf foto’s gewerkt”, merkte Craig op tijdens het gesprek met de producenten van de films in Being James Bond. “Ik heb genoten van elke seconde van deze films, en vooral deze omdat ik elke ochtend opsta en de kans heb gehad om met jullie samen te werken, en dat is een van de grootste eerbewijzen van mijn leven geweest. ”
Broccoli: “Daniel heeft dit, het personage, de serie, het hele ding zojuist naar een plek gebracht die zo… buitengewoon is. En zo emotioneel bevredigend.”
“Het is ook emotioneel zwaar om Daniels laatste te zijn. Het is zwaar voor Barbara, het is zwaar voor mij,” voegde Wilson eraan toe.

YouTube video

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag)

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x