Home Films myLum presenteert razendsnelle thriller l Grow

myLum presenteert razendsnelle thriller l Grow

by Pim, Sel

In Grow (Alfa) kruipen de broers Sebastian Jessen en Andreas Jessen in de huid van Adam en Jakob. Na het verlies van hun vader staan de broers ieder aan de andere kant van de wet; Adam verliest zichzelf in de wereld van drugs en Jakob werkt bij de narcoticabrigade. Grow, met onder anderen Lars Mikkelsen, is vanaf 17 september aanstaande te zien via www.mylum.tv en vanaf 21 september verkrijgbaar op DVD.

In deze razendsnelle thriller volgen we twee broers met botsende levenspaden, de een in het drugsmilieu, de ander aan de goede kant van de wet, als politieagent.

YouTube video

Synopsis:
Grow is een spannende thrillerserie over twee broers, elk aan een andere zijde van de wet. Wanneer beursmakelaar Adam in het verleden van zijn overleden vader duikt, schuift de grond onder zijn erg ambitieuze voeten weg. Zonder het goed en wel te beseffen wordt hij ondergedompeld in de Deense drugswereld. Zijn criminele honger naar macht krijgt plots een hele andere wending als blijkt dat zijn broer Jakob, een politieagent, de drugskartels onderzoekt…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x