Home GamingAndroid WWE SuperCard Superkickt de SummerSlam-viering van start met nieuwe kaart Tier

WWE SuperCard Superkickt de SummerSlam-viering van start met nieuwe kaart Tier

by Sven
2K kondigde vandaag de release aan van de SummerSlam ’21 kaart tier en het debuut van de nieuwe periodieke, limited-time RewardMania game mode in WWE SuperCard*, de collectible card-battling game van Cat Daddy Games. De nieuwe kaartenreeks zit boordevol 60+ nieuwe kaarten van WWE Superstars uit heden en verleden, waaronder Roman Reigns, The Rock, John Cena, Charlotte Flair, “Stone Cold” Steve Austin, Rey Mysterio, Sasha Banks en meer.
 
RewardMania brengt epische beloningen naar de ring, want spelers kunnen Reward Coupons verdienen van het draft board of uit kaartenpakketten om mee te doen aan limited-time events. Er zijn verschillende prijzen beschikbaar en RewardMania kan op verschillende tijdstippen plaatsvinden, met vaste tussenpozen. Spelers hebben slechts een beperkte tijd om Reward Coupons te verdienen zodra elk evenement live gaat, dus wees altijd bereid om te spelen! Het eerste evenement begint op 25 augustus, net op tijd voor SummerSlam.

    
 
Als klap op de vuurpijl van WWE SuperCard’s SummerSlam-feest kunnen spelers ook de terugkeer van John Cena begroeten met een “Summer of Cena”-cadeau** dat tijdelijk kan worden ingewisseld, bestaande uit vier John Cena-kaarten, 500 SuperCoins en één SummerSlam ’21 Cardback.**

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x