Home Gaming GFN Donderdag brengt ‘NARAKA: BLADEPOINT’ naar GeForce NOW

GFN Donderdag brengt ‘NARAKA: BLADEPOINT’ naar GeForce NOW

by Sven
Oproep aan alle krijgers. Het is een glorieuze week vol met nieuwe games.

Deze GFN Donderdag komt met de spannende release van de nieuwe battle royale NARAKA: BLADEPOINT, evenals de Hello Neighbor franchise als onderdeel van de 11 geweldige games die de GeForce NOW-bibliotheek deze week vervoegen. 

Plus, de nieuwste Assassin’s Creed Valhalla DLC is gearriveerd op de cloud. 

Echte pc-games, echte pc-kracht
Gamen op GeForce NOW betekent toegang hebben tot de echte versies van pc-games. En er zijn meer dan 1.000 pc-titels die vanuit de cloud worden gestreamd, met elke week meer op komst. Het betekent ook dat u deze titels kunt spelen op apparaten zoals pc’s met een laag vermogen, Macs, Chromebooks, SHIELD TV’s of mobiele apparaten met Android en iOS met de kracht van de cloud. 

Leden kunnen nieuwe en spannende pc-games zoals NARAKA: BLADEPOINT spelen met de kracht van een gaming rig die naar elk GeForce NOW-compatibel apparaat wordt gestreamd met prestaties op GeForce-niveau.
Melee ontmoet Battle Royale
Er kan er maar één overblijven. De melee, combat battle royale NARAKA:BLADEPOINTkomt vandaag uit en kan worden gestreamd op GeForce NOW.

Zestig spelers, helden van over de hele wereld, zullen samenkomen op Morus Island – en één zal als overwinnaar uit de strijd komen. Verken de enorme, interactieve wereld met een verticaal ontwerp en ervaar unieke gameplay aangedreven door parkour en grappling hook beweging. Leer het gloednieuwe resurrectiesysteem en de unieke personagevaardigheden van een reeks personages met krachtige vaardigheden optimaal te gebruiken. En geniet van een uitgebreid arsenaal aan wapens en de spanning van botsende messen en rondvliegende pijlen op het slagveld.

Sla je slag. Zet de aanval in op vijanden met een grijphaak die je overal en op iedereen kunt richten en kunt gebruiken om door obstakels te glippen en je doelwit te besluipen. Lok tegenstanders in de val door je in de duisternis te verstoppen en op het juiste moment te wachten met dodelijke takedowns van grote afstand of geniepige melee-aanvallen.  En ontwijk gevechten met een snelle ontsnapping uit minder gunstige gevechten met een goed gemikte grappling hook manoeuvre. Speel je een weg naar de overwinning. 

Dankzij de GeForce-kracht van de cloud kunnen gamers de strijd aangaan met de besten en alle andere online pc-gamers die geweldige multiplayer-games spelen, zoals NARAKA: BLADEPOINT

Het is geweldig dat GeForce NOW gamers die op low-powered hardware spelen kan introduceren in de verbluffende wereld van NARAKA,” zegt Ray Kuan, lead producer. “We vinden het geweldig dat meer gamers in staat zullen zijn om het slagveld te betreden en te genieten van de volgende generatie battle royale games in volle pc-glorie op al hun apparaten.”

Word de laatste krijger die overeind blijft en leer de waarheid van de wereld van NARAKAen zijn eindeloze gevechten deze week op GeForce NOW.
Nieuw deze weekDeze GFN Donderdag zit vol met 11 nieuwe titels die beschikbaar zijn om te streamen op GeForce NOW, waaronder de stealth horror franchise, Hello Neighbor

Wat verbergt je buurman? Leden kunnen daar achter komen en Hello Neighbor spelen, een spannend verhaal over het binnensluipen in het huis van je buurman om erachter te komen welke gruwelijke geheimen hij in de kelder verbergt.  Maak het je niet te gemakkelijk – De Buurman zal van elke beweging leren en onaangename verrassingen voor je achterlaten. 

En stream de dramatische prequel, Hello Neighbor: Hide and Seek, om het tragische verhaal te volgen van het verlies van een familielid tijdens het spelen van een spelletje verstoppertje dat leidt naar het spel waar het allemaal mee begon.

De volledige lijst van geweldige games die deze week bij de dienst komen, bevat:City of Gangsters (day-and date release op Steam, 9 augustus) Car Mechanic Simulator 2021 (day-and-date release op Steam, 11 augustus) NARAKA: BLADEPOINT (day-and-date release op Steam en de Epic Games Store, 11 augustus)Faraday Protocol (day-and-date release op Steam, 12 augustus) Voidtrain (day-and-date release op Epic Games Store, 12 augustus) 428 Shibuya Scramble (SteamBlood of Steel (SteamDARIUSBURST Chronicle Saviours (SteamHello Neighbor (Steam and Epic Games Store)Hello Neighbor: Hide and Seek (Steam en de Epic Games StoreRimWorld (Epic Games Store

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x