Home Gaming Alba: A Wildlife Adventure van twee games reist naar consoles op 9 juni Console

Alba: A Wildlife Adventure van twee games reist naar consoles op 9 juni Console

by Jos Vis

Na de succesvolle lancering van Alba: A Wildlife Adventure op pc en Apple Arcade, zijn ustwo games en PID Games verheugd om aan te kondigen dat de game op 9 juni wordt gelanceerd op Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X/S, PS4 en Xbox One. 2021.

ustwo games heeft ook aangekondigd dat pre-orders voor Alba: A Wildlife Adventure vanaf vandaag live zijn op Xbox Series S en Nintendo Switch.

Alba: A Wildlife Adventure is een levendig verkenningsspel in de open wereld over het milieu, de gemeenschapszin en hoe kleine acties een groot verschil kunnen maken, van de meermaals bekroonde studio achter Monument Valley en Assemble With Care.

YouTube video


Alba: A Wildlife Adventure speelt zich af op het prachtige eiland Pinar del Mar, waar meer dan 60 dieren leven die spelers kunnen vinden en fotograferen. De setting in de open wereld is geïnspireerd op de dierbare jeugdherinneringen van het ontwikkelingsteam aan de Spaanse kust.

Spelers worden gecast als Alba, een jong meisje dat haar grootouders op het eiland bezoekt voor een rustige zomer met het verkennen en zoeken naar lokale dieren in het wild met haar beste vriendin Ines. Wanneer Alba echter ontdekt dat er plannen zijn om een opzichtig hotel te bouwen op de plek van het natuurreservaat van het eiland, probeert ze dit te stoppen!

Spelers kunnen het idyllische eiland verkennen, van de zonovergoten kust tot de kasteelruïnes, met alles daartussenin. Of het nu gaat om het fotograferen van dieren, mensen en plaatsen, het vinden van zeldzame dieren in het wild, het lokaliseren van verloren huisdieren, het inspireren van vrijwilligers of het repareren van kapotte nestkastjes, Alba heeft altijd een tekort aan manieren om te helpen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x