Home Films Fast & Furious 9 | Podcastserie EW’s Binge: The Fast Saga vanaf morgen te beluisteren

Fast & Furious 9 | Podcastserie EW’s Binge: The Fast Saga vanaf morgen te beluisteren

by Jos Vis

Morgen verschijnt de eerste aflevering van het zesde seizoen van de podcastserie Binge van Entertainment Weekly over de Fast & Furious saga. Elke week zullen de hosts van EW’s Binge films uit de franchise bespreken met de FAST & FURIOUS9cast en crew, waaronder Vin Diesel en Michelle Rodriguez.

YouTube video


YouTube video

Entertainment Weekly heeft aangekondigd dat het aankomende zesde seizoen van hun populaire BINGE Podcast-serie zich zal concentreren op de geliefde Fast & Furious-filmfranchise van Universal Pictures, die wereldwijd meer dan $ 5 miljard heeft verdiend. EW’s BINGE viert de meest verslavende shows en films die het best in heerlijke porties worden geconsumeerd, met details achter de schermen en exclusieve interviews met de makers en sterren. Vorige seizoenen hebben RuPaul’s Drag Race, Community, Schitt’s Creek, Friday Night Lights en de Harry Potter-films aangepakt.

Het komende seizoen van EW’s BINGE neemt fans mee door alle eerdere Fast-films en het aankomende negende hoofdstuk, Fast & Furious 9, in een serie van negen weken met gesprekken met de sterren die die films tot leven hebben gebracht. De serie wordt gehost door EW Social Media Director Chanelle Johnson en EW Associate Editor Derek Lawrence, en geeft fans een diepgaand inzicht in het ontstaan ​​van de ride-or-die-franchise door middel van exclusieve interviews met de hele Fast-familie – van regisseur Justin Lin tot sterren Sung Kang, Michelle Rodriguez en Dominic Toretto zelf, Vin Diesel.

Elke BINGE-aflevering zal zich richten op één film in de franchise met een Fast castlid uit die specifieke film. Vanaf 30 april met Vin Diesel, verschijnen er elke vrijdag nieuwe afleveringen in de aanloop naar de langverwachte release van Fast & Furious 9 op 8 juli.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x