Home Gaming GFN Donderdag maakt accountkoppeling en pre-loading voor Fortnite mogelijk in de 2.0.29 Update, Metro Exodus-verbeteringen en meer

GFN Donderdag maakt accountkoppeling en pre-loading voor Fortnite mogelijk in de 2.0.29 Update, Metro Exodus-verbeteringen en meer

by Jos Vis

Deze GFN-donderdag brengt groot nieuws, met nieuwe functies die nu worden uitgerold naar GeForce NOW-leden, ondersteuning voor nieuwe RTX-updates voor Metro Exodus en een aankondiging voor een nieuwe Iron Harvest DLC.

Als je nieuws tegenkomt over de releasedatum van Metro Exodus PC Enhanced Edition of de Iron Harvest DLC, dan kun je ervan uitgaan dat de release ook wordt ondersteund op GeForce NOW.

Harder, Better, Faster, Stronger
Leden kunnen profiteren van enkele nieuwe service-updates die deze week van start gaan in de nieuwe GeForce NOW 2.0.29 app-update. Deze nieuwe functies omvatten het koppelen van accounts voor Epic Games Store en het vooraf laden van sessies. Ze testen beide functies op de Fortnite PC build die is te vinden GeForce NOW, waardoor de tijd die leden nodig hebben om van de GeForce NOW-app naar de game te gaan met 50% zou moeten worden verkort.

De app-update verbetert ook de in-app zoekresultaten en brengt de GeForce NOW in-game overlay naar de Chrome-browser.

Het maakt allemaal deel uit van het doel om van GeForce NOW de beste Cloud gaming ervaring te maken.

Rolling in the Deep (Silver)
Ze spraken deze week ook met hun vrienden bij Deep Silver over aankondigingen ter ondersteuning van aankomende updates voor KING Art Games ‘Iron Harvest en 4A Games’ Metro Exodus PC Enhanced Edition, die beide bij de lancering op GeForce NOW worden ondersteund. Als onderdeel van ons GFN Donderdag-nieuws delen we een exclusieve Q&A voor developers over de nieuwste updates voor deze games.

GFN Donderdag Game Lijst

GFN Donderdag betekent natuurlijk altijd meer games. De nieuwe GeForce NOW-bibliotheektoevoegingen van deze week zijn onder meer:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x