Home GadgetsConnectiviteit Hybride verbinding en veilige webcam in een comfortabele, groene en krachtige monitor: een nieuwe toevoeging aan de Philips Monitors B Line

Hybride verbinding en veilige webcam in een comfortabele, groene en krachtige monitor: een nieuwe toevoeging aan de Philips Monitors B Line

by Pim, Sel

De nieuwste toevoeging aan de Philips Monitors B Line, de nieuwe Philips 243B1JH (23,8-inch/60,5 cm diag.), is rijk aan functies voor comfortabele en veilige productiviteit. Deze Philips-monitor biedt hybride USB-docking om verbindingen te vereenvoudigen: één USB dual mesh-kabel met Type C- en A-connectoren leveren video, ethernet, stroomladen (tot 100 W) en DisplayLink. Dit is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een monitor die uitgebreide connectiviteit, comfort en beveiliging biedt – of het nu gaat om complexe configuraties, drukke kantoren, of open ruimtes waar kan worden samengewerkt.

Eenvoudige en volledige connectiviteit
Een werkstation moet eenvoudig, comfortabel en georganiseerd zijn. Dat is de reden waarom Philips Monitors USB Docking universele poortreplicatie biedt voor een gemakkelijke, complete verbinding zonder een wirwar aan kabels. De Philips 243B1JH is voorzien van hybride USB-docking met zowel USB-C- als USB-A-poorten. USB-C is een slanke, omkeerbare connector waarmee je eenvoudig met één kabel kunt docken, snel data kan verzenden en de laptop direct vanaf de monitor kunt opladen (met een vermogen tot 100 W). USB-A met DisplayLink maakt vrijwel elk recent notebookgebruik mogelijk. Maar er is nog meer: het ingebouwde RJ-45 ethernet zorgt voor meer databeveiliging en DisplayPort-out maakt het eenvoudig om serieschakelingen te maken. DisplayPort-out maakt het mogelijk om andere schermen met hoge resolutie aan te sluiten met slechts één kabel van je eerste scherm naar de pc, wat helpt om een opgeruimd bureau te creëren zonder gedoe met kabels: een georganiseerde ruimte bevordert en weerspiegelt een even georganiseerde geest.

Prestaties en veiligheid
De Philips 243B1JH optimaliseert de kijkervaring. Het beschikt over een IPS LCD-scherm dat zorgt voor brede kijkhoeken van 178/178 graden en scherpe beelden met levendige kleuren, kleurnauwkeurigheid en consistente helderheid. Dit is met name cruciaal wanneer je in teams voor één monitor werkt: het is mogelijk om het scherm vanuit bijna elke hoek perfect te bekijken, zonder in te leveren op de beeldweergave. Voor een comfortabelere kijkervaring en het welzijn van de gebruiker bevat dit model ook de Philips LowBlue Mode-instelling en Flicker-Free-technologie, en is het ook TÜV Rheinlend-gecertificeerd.

De nieuwe Philips 243B1JH-monitor is ook de juiste keuze voor diegenen die wat meer veiligheid willen: de nieuwste pop-upwebcam is uitgerust met geavanceerde sensoren voor Windows Hello™ gezichtsherkenning, waarmee gebruikers gemakkelijk in minder dan twee seconden (drie keer sneller dan een wachtwoord) kunnen inloggen.

Groen van hart
Net als de hele B Line voldoet dit model aan een groot aantal milieunormen en certificeringen, zoals EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge en RoHS. De ingebouwde PowerSensor detecteert de aanwezigheid van de gebruiker en past de helderheid van de monitor in reactie aan (vermindert de helderheid van de monitor wanneer de gebruiker weggaat), wat leidt tot een langere levensduur van de monitor en energiebesparingen tot 80%. Bovendien is de monitor uitgerust met een LightSensor die de beeldhelderheid automatisch aanpast aan de lichtomstandigheden in de kamer, met een minimaal stroomverbruik.

De Philips 243B1JH-monitor is verkrijgbaar vanaf februari met een adviesprijs van € 419,-.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x