Home Gaming Twin-pack Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII remastered vandaag voor Nintendo Switch

Twin-pack Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII remastered vandaag voor Nintendo Switch

by Jos Vis

Square Enix Ltd.,  maakt bekend dat vanaf vandaag een fysieke twin-pack-release van FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY VIII Remastered verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem.

Het geliefde FINAL FANTASY VII plaatst spelers in de schoenen van Cloud Strife, een huurling die eerder lid was van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid, die een episch avontuur beleeft waar het lot van de planeet van afhangt. Spelers kunnen de krachtige, emotionele verhaallijn van FINAL FANTASY VII beleven met de volgende extra opties:

  • 3x Speed Mode: Doorloop de game op driedubbele snelheid.
  • No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.
  • Battle Enhancement Mode

Toen het originele FINAL FANTASY VIII in 1999 verscheen werd de game alom geprezen. Dankzij de vele verbeteringen die voor FINAL FANTASY VIII Remastered zijn doorgevoerd, kunnen spelers het avontuur nu als nooit eerder beleven. In dit avontuur stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die moeten samenwerken om de wereld te redden van de militaire natie Galbadia. FINAL FANTASY VIII Remastered verrijkt het avontuur met de volgende opties om de ervaring te optimaliseren:

  • Battle Assist: De mogelijkheid om altijd te beschikken over maximale HP en ATB, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.
  • No Encounters: Spelers kunnen gevechten met vijanden uitschakelen om ongestoord van de verhaallijn te genieten. Daarbij kunnen spelers nog wel genieten van de event-battles in het verhaal.
  • 3x Speed Boost: Doorloop de game op driedubbele snelheid.

Het twin-pack met FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY VIII Remastered is nu verkrijgbaar voor de  Nintendo Switch™. Daarnaast is er nu een fysieke versie van FINAL FANTASY VIII Remastered verkrijgbaar voor het PlayStation®4-systeem. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x