Home Gaming Welke rassen en klassen zitten er in de Early Acces van Baldur’s Gate 3?

Welke rassen en klassen zitten er in de Early Acces van Baldur’s Gate 3?

by Jos Vis

Larian Studios maakte vandaag de races, variaties en klassen van Baldur’s Gate 3’s Early Access bekend. Spelers kunnen kiezen uit 16 races / subraces, evenals 6 klassen vanaf dag één van Early Access, 6 oktober.

Bij de lancering kunnen spelers mensen, githyanki, elfen, drow, half elf, dwergen, halflings en tieflings creëren, inclusief onderrassen van elk ras. Early Access van Baldur’s Gate 3 biedt ongeveer 25 uur aan content, ontworpen voor meerdere playthroughs. Op 6 oktober kunnen spelers hun eigen personages creëren en in singleplayer spelen, of als een groep van maximaal vier spelers in multiplayer, elk met hun eigen personage.

Rassen die meer vreemd zijn aan de Sword-kust – zoals de Drow en Githyanki – zijn zo zeldzaam voor de gemiddelde NPC dat je hun interacties ook uniek zult vinden. De wereld van BG3 is zeer reactief, dus deze enkele keuze zal enorme gevolgen hebben voor je speelervaring.

De personagecreatie van Baldur’s Gate 3 omvat fotorealistische fantasieraces, gebaseerd op 3D-scans van acteurs en modellen (vlekjes en alles), geselecteerd omdat hun kenmerken ruwweg leken op de richting van elk ras in het spel, en natuurlijk ook vanwege de diversiteit en variatie in de mens. -achtige rassen. Ons team besteedde een groot deel van de pre-productie aan het zorgvuldig selecteren, scannen en vormen van deze scans om de basis te worden voor het maken van personages. In Early Access zijn er in totaal 150 heads om uit te kiezen, verdeeld over de 16 races en subraces.

Alena Dubrovina, hoofdpersonage-artiest bij Larian Studios, zegt: “Toen de filmische dialogen voor BG3 werden geïntroduceerd, realiseerden we ons dat we een enorme sprong voorwaarts moesten maken in de kwaliteit van de personagekunst. We wilden personages er op hun best uit laten zien en legden de lat erg hoog. We moesten innovatief zijn om zo’n groot assortiment kroppen te maken met de kwaliteit die we wilden. ”

“We besloten om gescande gezichten in onze productie te gebruiken om karakters zo realistisch mogelijk te maken. We hebben 40 mensen van verschillende leeftijden en etniciteit gescand. Terwijl we naar modellen zochten, concentreerden we ons op functies die bij een van de fantasieraces zouden passen, we zochten naar gezichten die iets unieks hadden of heel veelzijdig waren om bij verschillende personages te passen. “

“Uiteindelijk hebben we dat getransformeerd in ongeveer 150 unieke hoofden van verschillende rassen die je nu in de game kunt zien, en dat aantal zal blijven groeien. Sommige gescande hoofden behielden hun gelaatstrekken, maar andere werden een startpunt voor het maken van nieuwe gezichten. We gebruikten ook gescande gegevens als leermiddel, omdat er geen betere beeldhouwer is dan de natuur. “

In deze schermafbeelding hebben we ingezoomd om scherpe, gezichtsdetails en de voordelen van 3D-scankoppen te laten zien.

Dag 1 van Early Access omvat:
Human
Het meest voorkomende gezicht in Faerûn, mensen staan ​​bekend om hun vasthoudendheid, creativiteit en eindeloze groeivermogen. Ze leven volledig in het heden – waardoor ze zeer geschikt zijn voor het avontuurlijke leven – maar maken ook plannen voor de toekomst en streven ernaar een blijvende erfenis achter te laten.

Githyanki
Githyanki zijn weergaloze krijgers uit het astrale vlak, bekend om hun legendarische zilveren zwaarden en rode drakenresten. Ze streven naar de totale vernietiging van mind flayers, wiens oude rijk de githyanki millennia lang tot slaaf heeft gemaakt.

Elf
Hoge Elf
Erfgenamen van de mystieke Feywild, hoge elfen waarderen magie in al zijn vormen, en zelfs degenen die geen toverspreuk bestuderen, kunnen de Weave manipuleren.

Wood Elf
Boselfen brengen hun teruggetrokken leven door in de bossen van Faerûn. Tientallen jaren van training in boogschieten en camouflage worden versterkt door een bovenaardse snelheid.

Drow
Seldarine Drow
Drow zijn het resultaat van een oud schisma tussen de elfengoden Corellon Larethian en Lolth. Het verraad van de latters dreef de drow naar de Underdark, waar ze versplinterden in strijdende partijen. Seldarine drow is te vinden op zoek naar bondgenoten van overal in Faerûn, met als doel hun conflict met Lolth – en elkaar – op alle mogelijke manieren op te lossen.

Lolth-gezworen Drow
Opgegroeid door de cultus van Lolth in de stad Menzoberranzan, verheerlijken deze drow de deugden van hun corrupte en genadeloze godin. Lolth markeert haar volgers met felrode ogen, zodat de Underdark zal leren bang te zijn voor drow bij het zien.

Half elf
Hoge Half-Elf
Een vleugje van de Feywild blijft in half-elven met deze bloedlijn, en zelfs degenen die ongetraind zijn in magie, bezitten een vleugje wilde kracht.

Wood half elf
Net als hun ouder van houtelf, hebben deze halfelfen een versnelde pas en oog voor heimelijkheid. Toch breken velen zich af van het isolement in de bossen van Faerûn om de rest van de rijken te verkennen.

Drow Half-Elf
De meeste halfdrow zijn het gevolg van liaisons tussen Seldarine drow en surfacers. Terwijl half-drow een paar magische geschenken erven, worden ze meestal niet grootgebracht in de Underdark.

Dwarf
Goud
Gouden dwergen staan bekend om hun zelfvertrouwen en scherpe intuïtie. De cultuur van hun Deep Kingdom waardeert familie, ritueel en fijn vakmanschap.

Shield
Schilddwergen overleefden een lange val uit de gratie en gaven veel van hun oude koninkrijken over in oorlogen met goblins en orks. Deze verliezen hebben geleid tot een cynische denkwijze, maar schilddwergen zullen alles verdragen om hun voorouderlijke thuisland te herstellen.

Hafling
Lightfoot Halfling
Lightfoot halflings zijn heimelijk maar sociaal en reizen door Faeûn om naam te maken.

Strongheart Halfling
Legenden zeggen dat dwergenbloed sterke harten hun winterhardheid gaf. Deze halflingen zijn bestand tegen gif en uithoudingsvermogen en houden gemakkelijk stand.

Tiefling
Asmodeus Tiefling
Deze tieflings zijn gebonden aan Nessus, de diepste laag van de Hellen, en erven het vermogen om vuur en duisternis te hanteren van de helse bloedlijn van de aartsduivel Asmodeus.

Mephistopheles Tiefling
Afkomstig van de aartsduivel Mephistopheles, zijn deze tieflings begiftigd met een bijzondere affiniteit voor geheimzinnige magie.

Zariel Tiefling
Tieflings uit Zariel’s bloedlijn worden bekrachtigd met krijgskracht en kunnen schroeiende vlammen kanaliseren om hun vijanden te straffen.

De Sword Coast trekt avonturiers uit heel Faerûn aan. De bijna 600 NPC’s die je in Act 1 ontmoet, zijn afkomstig uit de Forgotten Realms. Het maken van personages omvat honderden opties om ervoor te zorgen dat elk personage uniek is en dat de wereld op je reageert alsof jij en je keuzes uniek zijn.

In EA heb je 6 klassen om uit te kiezen – Cleric, Fighter, Ranger, Rogue, Warlock en Wizard – elk met ten minste twee subklassen om uit te kiezen. Ben jij een beest die magiër-brekende charlatan halfling-ranger temt met een giftige kikker als een bekende, of een nobele githyanki eldritch-ridder die zich laat verleiden door het Absolute, met het vermogen om haar vijanden psionisch naar zich toe te slepen? Of ga je voor een meer traditionele tiefling-tovenaar die een pact met de duivel heeft gesloten? De keuzes zijn eindeloos!

Baldur’s Gate 3 komt op 6 oktober 2020 uit. Early Access komt uit op Stadia, Steam en GOG.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x