Home Gaming SEGA AGES Herzog Zwei is uit op Switch

SEGA AGES Herzog Zwei is uit op Switch

by Jos Vis

SEGA AGES Herzog Zwei is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor 6,99 EUR. De legendarische Herzog Zwei, die in 1989 voor het eerst werd uitgebracht voor de Mega Drive in Japan voordat hij in 1990 naar het westen trok, zette de norm voor real-time strategiespellen en beïnvloedde vele geliefde series die erna zouden komen.

YouTube video


Hoe het spel werkt
In Herzog Zwei vereist elk van de acht aanbevolen maps strategie en planning om je tegenstander te verslaan terwijl je commando’s geeft en buitenposten overneemt om je vijand te verslaan. Je beschermt je basis en verzamelt eenheden om uit te breiden en de ultieme overwinning te behalen. Voer het bevel over een speciale mech-eenheid om gevechtseenheden te gebruiken en te ordenen, en vooral: zorg ervoor dat je middelen zoals “Energie” goed in de gaten houdt, zodat je te allen tijde gevechtsklaar kunt zijn!

Wat is er nieuw?!
Met een verscheidenheid aan nieuwe verbeteringen en functies op de Nintendo Switch, is dit het moment om je aan te passen en het slagveld over te nemen. De nieuwe verbeteringen aan SEGA AGES Herzog Zwei zijn onder meer:

  • Verbeter jouw vaardigheden met een geheel nieuwe, diepgaande interactieve zelfstudiemodus.
  • Het opnemen van je vaardigheden tegen een vriend in nieuwe online actie voor 2 spelers, naast ondersteuning voor split-screen van het origineel!
  • Geen niveauwachtwoorden meer dankzij nieuwe opslagstatusfunctionaliteit.
  • Moeilijkheidsgraad aanpassen aan uw vaardigheidsniveau met de nieuwe “Helper-modus”.
  • Strategisch worden met nieuwe wapen- en eenheidstabellen voor gemakkelijke verwijzing.
  • Herbeleef de meest verwarmde momenten met nieuwe Save-herhalingen.
  • Jouw game aanpassen met een verscheidenheid aan schermopties en achtergronden.

Waar kan ik het kopen?
SEGA AGES Herzog Zwei is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor 6,99 EUR. Bezoek voor meer informatie de officiële website op https://segaages.sega.com/.

Over Herzog Zwei
In Herzog Zwei zullen spelers hun eigen mech-piloot besturen om grote slagvelden te doorkruisen met als doel de tegenstander neer te halen terwijl ze ondersteunende eenheden produceren en buitenposten veroveren om de overwinning op het slagveld te behalen.

Kies uit drie verschillende modi om uw doelen te bereiken: gevechtsvliegtuig, grondgevecht en transport. Reis sneller en vervoer eenheden naar andere bases met de gevechtsvliegtuigmodus. Beheer het energieverbruik en richt schade op de grond aan in robotvorm.

Speel tegen AI of vrienden via de online multiplayer-modus die alleen beschikbaar is in de SEGA AGES-versie van Herzog Zwei. Als springen in een game te intimiderend klinkt, probeer dan de oefenmodus, een robuuste robot-tutorial. Met save-states en herhalingen is deze game perfect voor zowel nieuwkomers als Herzog Zwei-veteranen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x