Home Gaming Game Ready op GeForce NOW – Donderdag 3 september

Game Ready op GeForce NOW – Donderdag 3 september

by Jos Vis

NVIDIA is blij om de updates van deze week voor de GeForce NOW-bibliotheek te delen. Naast de Game Ready op GeForce NOW-release van deze week, hebben ze aangekondigd dat de aanschaf van een GeForce RTX 30 Series GPU gebundeld zou worden met 1 jaar GeForce NOW.

Zoals dinsdag aangekondigd tijdens het GeForce Special Event, de bundel start op 17 september voor zolang de voorraad strekt.

Nieuwe aankopen van een GeForce RTX 30-serie GPU, of een vooraf gebouwde GeForce RTX 30-serie pc bij deelnemende partners, ontvangen een digitale pc-downloadkopie van Watch Dogs: Legion, plus een 1-jarig Founders-abonnement op GeForce NOW. Op die manier kun je gamen met GeForce-kwaliteit op je andere apparaten en wanneer je niet thuis bent. Meer info over de bundel vind je hier.

Game Ready op GeForce NOW

Wanneer je je favoriete game opstart, speel je deze meteen. Dat is wat het betekent om Game Ready te zijn op GeForce NOW. De ervaring is geoptimaliseerd voor gaming in de Cloud en omvat Game Ready Driver prestatieverbeteringen. NVIDIA beheert de game-updates en -patches, zodat je de games die je bezit met 1080p / 60FPS kunt spelen op bijna al je apparaten, inclusief Chromebooks. En als een game RTX ondersteunt, bevat deze prachtige ray-traced graphics en DLSS 2.0.

Deze week brengt in totaal 6 games naar de GeForce NOW-bibliotheek, inclusief recente releases zoals Crusader Kings III en Iron Harvest.

En wanneer de Epic Vault elke week opengaat voor geweldige gratis games, werkt NVIDIA er meteen aan om die games ook naar GeForce NOW te brengen. De gratis game van deze week is Into The Breach van Subset Games, die al beschikbaar is voor alle GeForce NOW-leden. Als je dit nog niet hebt gespeeld, doe het dan alsjeblieft – het is fantastisch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x